mamamama34
Zaangażowana w BB
Ojjjjj Przykro miNiestety. Czekam na poronienie puste jajo plodowe. Za 10.do 7 dni do gina jak.nie zaczns krwawic. Moja historia sie konczy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ojjjjj Przykro miNiestety. Czekam na poronienie puste jajo plodowe. Za 10.do 7 dni do gina jak.nie zaczns krwawic. Moja historia sie konczy
Bardzo Ci kochana współczuje starata nie do wyobrażenia, nie do opowiedzenia... 3maj sie! Nie trace nadziei, ja staralam sie 8 lat cos o tym wiem, dużo tez przez ten czas przeszłam.. Powodzenia! Pisz jak będziesz miała ogote sie wygadac, jesteśmy tu!Niestety. Czekam na poronienie puste jajo plodowe. Za 10.do 7 dni do gina jak.nie zaczns krwawic. Moja historia sie konczy
O Jezu.... w którym tyg byłaś u gin? Kiedy om? Aż zaczynam sama się stresować moją wizyta...Niestety. Czekam na poronienie puste jajo plodowe. Za 10.do 7 dni do gina jak.nie zaczns krwawic. Moja historia sie konczy
jakbyś chciała pogadać to jesteśmy tu dla Ciebie. Przykro mi kochana.O Jezu.... w którym tyg byłaś u gin? Kiedy om? Aż zaczynam sama się stresować moją wizyta...
Niestety. Czekam na poronienie puste jajo plodowe. Za 10.do 7 dni do gina jak.nie zaczns krwawic. Moja historia sie konczy
Bardzo mi przykro, jestem po 2 pustych jajach pod rząd, jakbyś chciała pogadać pisz śmiałoNiestety. Czekam na poronienie puste jajo plodowe. Za 10.do 7 dni do gina jak.nie zaczns krwawic. Moja historia sie konczy
Ojej. Mam nadzieje ze bedzie ok . Dawaj znacDoszło swedzenie, a po podmyciu się - pieczenie.. no jakiś dramat, se wykrakałam przełamałam się też, napisalam do gina i prosił, zeby przyjechać, także mam dzis wieczorem wizytę, trzymajcie kciuki! Mam nadzieję, ze to nie przez luteine - tylko taki zbieg okolicznosci..
.....I moze przy okazji zobaczymy czy jest już zarodek i serduszko
Bardzo mi przykro . Kazda strata jest niewyobrazalnie smutnaNiestety. Czekam na poronienie puste jajo plodowe. Za 10.do 7 dni do gina jak.nie zaczns krwawic. Moja historia sie konczy
wedlug OM 8/9 tydzien wedlug Usg 7 tydzienO Jezu.... w którym tyg byłaś u gin? Kiedy om? Aż zaczynam sama się stresować moją wizyta...