reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2023

reklama
Niestety. Czekam na poronienie puste jajo plodowe. Za 10.do 7 dni do gina jak.nie zaczns krwawic. Moja historia sie konczy :(
Bardzo Ci kochana współczuje:( starata nie do wyobrażenia, nie do opowiedzenia... 3maj sie! Nie trace nadziei, ja staralam sie 8 lat cos o tym wiem, dużo tez przez ten czas przeszłam.. Powodzenia! Pisz jak będziesz miała ogote sie wygadac, jesteśmy tu!

Doszło swedzenie, a po podmyciu się - pieczenie.. no jakiś dramat, se wykrakałam 😭 przełamałam się też, napisalam do gina i prosił, zeby przyjechać, także mam dzis wieczorem wizytę, trzymajcie kciuki! Mam nadzieję, ze to nie przez luteine - tylko taki zbieg okolicznosci..

.....I moze przy okazji zobaczymy czy jest już zarodek i serduszko 😁
Ojej. Mam nadzieje ze bedzie ok . Dawaj znac

reklama
Do góry