Otylia.
Fanka BB :)
U mnie będzie trzecia caesarka i z mała przerwąNie kochana 3 cesarka trochę obaw mam bo to jednak poród operacyjny ... A Ty które to Twoje dzieciątka ??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie będzie trzecia caesarka i z mała przerwąNie kochana 3 cesarka trochę obaw mam bo to jednak poród operacyjny ... A Ty które to Twoje dzieciątka ??
Masz cięcie planowane ??? Mi lekarz powiedział że w 38 TCU mnie będzie trzecia caesarka i z mała przerwą
Z pierwszym dzieckiem poszłam od razu na L4Czy w związku z ciążą chodzicie do pracy? Pytam, ponieważ grypa szaleje a nie chciałabym na początku ciąży podpalać jakiegoś zaraza.
Mnie mdłości męczą cały dzień.. Ale za to nie bolą mnie jakoś bardzo piersi, ale zdecydowanie są jędrniejsze, bo wylądują ze stanikaCześć Kochane! Czy Wy też tak macie że jak się położycie to mdłości są okropne?
W dzień nie mam czasu na myślenie o mdłościach bo 15 miesięcznym dzieckiem trzeba się zająć haha. W piątek wizyta u ginekologa ciekawa jestem jak będzie
Ja normalnie pracuje - akurat u mnie wszyscy byli chorzy przed świętami. Od poniedziałku mam urlop i jadę w góry, ale jeśli ktoś w tym tygodniu przyjdzie chory do pracy (a mam info, że tak się może zdarzyć) to dzwonie do lekarza i proszę o L4, ale na razie od 1-go kontaktu, bo nie chce ujawniać ciąży.Czy w związku z ciążą chodzicie do pracy? Pytam, ponieważ grypa szaleje a nie chciałabym na początku ciąży podpalać jakiegoś zaraza.
Z pierwszym dzieckiem założyła mi w 6+2 kartę ciąży bo biło serduszkoDziewczyny która wizytę będziecie miec teraz u lekarza i kto z Wasa już kartę ciąży ???
@Edyta33356
Pierwsza (17 lat temu) po przedłużającym się porodzie naturalnym.
Druga miała być planowa ale zanim zaplanowali to młodej tętno skoczyło jak byłam w szpitalu i robili cięcie na szybko (luty 2022)
Ta pewnie będzie tydzień wcześniej planowo rozwiązana jak wszystko pójdzie zgodnie z planem.
Lekarze nie chcą robić za szybko bo każda minuta w brzuchu dla dziecka jest cenna.
To u mnie tak@Edyta33356
Pierwsza (17 lat temu) po przedłużającym się porodzie naturalnym.
Druga miała być planowa ale zanim zaplanowali to młodej tętno skoczyło jak byłam w szpitalu i robili cięcie na szybko (luty 2022)
Ta pewnie będzie tydzień wcześniej planowo rozwiązana jak wszystko pójdzie zgodnie z planem.
Lekarze nie chcą robić za szybko bo każda minuta w brzuchu dla dziecka jest cenna.
Ja wcale nie robię bety w żadnej ciąży nie robiłam tylko szłam po teście do lekarza i prowadził ciążęTak się boje tej wizyty 13-ego nie robiłam porównania czy beta rośnie... Myślę czy iść jutro ale czy rośnie czy nie i tak go gina trzeba iść z pierwszym dzieckiem też nie robiłam porównania ale nie byłam tak doinformowana