reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2023

Tak się boje tej wizyty 13-ego 🙈 nie robiłam porównania czy beta rośnie... Myślę czy iść jutro ale czy rośnie czy nie i tak go gina trzeba iść 🙈 z pierwszym dzieckiem też nie robiłam porównania ale nie byłam tak doinformowana 🙈
Odpuscilabym. Zanim zrobisz przyrost to będzie wizyta 😁
To u mnie tak
1 brak postępu porodu
2 rozejście blizny pooperacyjnej zagrażające
3 już z konieczności ,😉😉😉
To jaką milas przerwę między 1 a 2 że puściło?

reklama
Czy w związku z ciążą chodzicie do pracy? Pytam, ponieważ grypa szaleje a nie chciałabym na początku ciąży podpalać jakiegoś zaraza.
Ja 23 grudnia się dowiedziałam o ciąży, byłam 1 dzień w pracy. 25 grudnia gorączka, kaszel... dopiero teraz kończę chorować, ale dalej mam kaszel -_- przez to wzięłam zwolnienie od razu po świętach i ciągnę dalej. Plus ja z racji tego, ze pierwszą ciąże poroniłam, byłam nastawiona, ze w tej idę dosyć wcześnie na L4

4 lata ale tak mnie bolał brzuch że wytrzymać nie mogłam ale trafiłam do takiego szpitala że źle mi zrobili to szycie o dopiero teraz się boje porodu
No ja miałam u siebie w mieście pierwsze chociaż nie mogę na szycie narzekać.
A teraz rodziłam w Matce Polce w Łodzi i szyją nieziemsko 🤣
Już prawie śladu od lutego nie mam.

No ja miałam u siebie w mieście pierwsze chociaż nie mogę na szycie narzekać.
A teraz rodziłam w Matce Polce w Łodzi i szyją nieziemsko 🤣
Już prawie śladu od lutego nie mam.
O to pięknie trafiłaś ♥️♥️♥️a ja mam masakre sam wał i nic więcej schudnąć się nie da bo brzuch jaki jest taki jest szycie na pieroga

reklama
Ja mam lekarza 27 także później ale we wcześniejszych ciążach nie przypisywał mi luteiny ...
No właśnie inny gine się wkurzył i kazał odstawić, powiedział, że nie ma wskazań medycznych u mnie, a nie daje się luteiny prewencyjnie dla każdej ciąży. Tamta gine zapisała, „ze względu na wiek”

Do góry