reklama
U nas jak narazie w porządku, czuje lekkie zmęczenie i senność a tak bez większych dolegliwości . W pierwszej ciąży czułam się okropnie ( mdłości i to takie porządne ) .Mdłości i złe samopoczucie ruszyły pełną parą, od kilku godzin leżę w łóżku, trochę czytam, ale ogólnie czuję się dość paskudnie. Jak u Was dziewczyny?
Mam nadzieję że tym razem będzie łagodniej
MamaKrzysia19
Fanka BB :)
mnie bolą jajniki i plecy, troszkę piersi i nie mam apetytu, poza tym wszystko ok. Który tc u Ciebie?Mdłości i złe samopoczucie ruszyły pełną parą, od kilku godzin leżę w łóżku, trochę czytam, ale ogólnie czuję się dość paskudnie. Jak u Was dziewczyny?
Mama.Grzesia
Ja czuję się wspaniale, ale to dopiero 28dc czekam z niecierpliwością jeszcze 2 tyg i umawiam wizytę u ginekologa
Jak planujecie przejść przez okres ciąży? Praca czy l4?
Cześć dziewczyny przycupnę tu u Was jestem świeża w temacie a z Wami będzie raźniej
Jestem po in vitro, to moj pierwszy transfer.
Beta pomalutkuu rośnie sobie jutro idę właśnie na kontrole. Czuje się jak przed okresem ból brzucha, krzyża i nieszczęsne plamienie które nie chce mnie opuścić. Miałam niski progesteron teraz go wyrównałam i mam nadzieje ze pójdzie sobie . No i termin według OM 5 wrzesień
Jestem po in vitro, to moj pierwszy transfer.
Beta pomalutkuu rośnie sobie jutro idę właśnie na kontrole. Czuje się jak przed okresem ból brzucha, krzyża i nieszczęsne plamienie które nie chce mnie opuścić. Miałam niski progesteron teraz go wyrównałam i mam nadzieje ze pójdzie sobie . No i termin według OM 5 wrzesień
MamaKrzysia19
póki co zamierzam pracować, a jak będzie dalej to zobaczymyJa czuję się wspaniale, ale to dopiero 28dc czekam z niecierpliwością jeszcze 2 tyg i umawiam wizytę u ginekologa
Ja też narazie planuje pracować a co będzie- czas pokażepóki co zamierzam pracować, a jak będzie dalej to zobaczymy
MamaKrzysia19
dokładnie ja teraz czekam do 17 stycznia, mam nadzieje, ze będzie serduszko i wszystko będzie okJa też narazie planuje pracować a co będzie- czas pokaże
MamaKrzysia19
A Wy kiedy macie wizyty? Który macie tydzień?
reklama
ja mam w piątek w związku z plamieniem i liczę się z tym ze jeszcze kropek się będzie ukrywał bo to wcześnie dopiero jestem 4+2 według miesiączkiA Wy kiedy macie wizyty? Który macie tydzień?