reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2023

Czy każda z wrześniowych mamy jest tak zajęta świetami, ze ani myśli tu do nas dołączyć?😀

@Otylia. jak się masz? Czy już powitały Cię poranne mdłości czy może masz spokój (tego życzę oczywiście)? Na kiedy pierwsze USG?:)

reklama
Czy każda z wrześniowych mamy jest tak zajęta świetami, ze ani myśli tu do nas dołączyć?😀

@Otylia. jak się masz? Czy już powitały Cię poranne mdłości czy może masz spokój (tego życzę oczywiście)? Na kiedy pierwsze USG?:)
Mam spokój narazie ale trochę mnie sen zaczyna łapać 🤣
Na usg umówię się do swojej ginekolog gdzieś za 2-3 tygodnie.
Chciałabym coś tam zobaczyć już 🥰

A jak u Ciebie? Już coś odczuwasz?
Wszyscy zajęci świętami 😝

Mam spokój narazie ale trochę mnie sen zaczyna łapać 🤣
Na usg umówię się do swojej ginekolog gdzieś za 2-3 tygodnie.
Chciałabym coś tam zobaczyć już 🥰

A jak u Ciebie? Już coś odczuwasz?
Wszyscy zajęci świętami 😝
ja senna tez jestem od kilku dni wiec jak córcia idzie na drzemke to ja razem z nią😀

W sumie mdli mnie z rana ale na razie to tyle. Z córka to wymiotowałam bite 3 tygodnie i leżałam plackiem na początku ciąży ale mocno liczę, ze tym razem mnie to ominie🙄 no i nie mogę sobie na to pozwolić po prostu🙈

Umówiłam się na wizytę 14 stycznia ale nie wiem czy dotrwam, bo to właśnie równe trzy tygodnie jeszcze.

Już mogę powiedzieć, ze widzę ogromna różnice w porównaniu do pierwszej ciąży🤣 w pierwszej to betę badałam kilka razy, usg to najpierw pani doktor nie była pewna czy widzi zarodek, potem nie było jeszcze serduszka - zobaczyłam dopiero na 3. wizycie wiec teraz większy luz i uczę się choć odrobine cierpliwości.
U Ciebie jak już trzecia to pewnie w ogóle inaczej podchodzisz?

Cześć dziewczyny!
Witam się nieśmiało, testuje od 3 dni. Dziś wyciągnęłam niechcący wczorajszy, płytkowy, negatywny test a tam dwie kreski!
Wiem, że testu nie analizuje się po 5 minutach wiec szybko zrobiłam drugi ale strumieniowy. Biały. Wyciągam szybko płytkowy i proszę ❤️ pozytywny ❤️🙏
Radość wielka i wdzięczność, pozytywnie nastawiam się do tego, ze wszystko będzie dobrze.
26 dzień cyklu🥰

D281347A-65CC-4C86-BBD5-B0DFD6A9F488.jpeg

Cześć dziewczyny!
Witam się nieśmiało, testuje od 3 dni. Dziś wyciągnęłam niechcący wczorajszy, płytkowy, negatywny test a tam dwie kreski!
Wiem, że testu nie analizuje się po 5 minutach wiec szybko zrobiłam drugi ale strumieniowy. Biały. Wyciągam szybko płytkowy i proszę ❤️ pozytywny ❤️🙏
Radość wielka i wdzięczność, pozytywnie nastawiam się do tego, ze wszystko będzie dobrze.
26 dzień cyklu🥰

Zobacz załącznik 1478640
witamy, witamy! 😀 i trzymamy kciuki aby kreska ciemniala z dni na dzień ❤️

Wow, to już! A tak niedawno mój wątek powstawał, teraz krąży wokół mnie 15 msc łobuziaka! Pozdrawiam i powodzenia dziewczyny, życzy wrześniowa mama 2021 🥰
I pamietam Cię ze staraczek 2017 :)
Tylko byłam pod innym nickiem.
Wiem ile kosztowały Cię te starania, cieszę się, ze Twoje dzieciątko rośnie zdrowo .
Wszystkiego dobrego :)!

reklama
Do góry