Otylia.
Fanka BB :)
To jest inne badanie. Nie musisz robić grupy krwi.Grupa krwi nie ale przeciwciala tak
I to właśnie chyba dla - mam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To jest inne badanie. Nie musisz robić grupy krwi.Grupa krwi nie ale przeciwciala tak
No to nie wiem . Kazdy ginekolog zleca bo wedlug nich przy porodzie potrzebne aktualne .To jest inne badanie. Nie musisz robić grupy krwi.
Moja się pytała czy mam potwierdzona z porodu sprzed 17 latNo to nie wiem . Kazdy ginekolog zleca bo wedlug nich przy porodzie potrzebne aktualne .
To ja mialam z poprzedniej ciazy I w drugiej kazal zrobic I w tej tez . To moze zalezy od ginekologaMoja się pytała czy mam potwierdzona z porodu sprzed 17 lat
Ale ze miałam inne nazwisko na papierze to musiałam zrobić nowe. Gdyby było to samo nie musiałabym robić.
Ja też jestem mega śpiąca i popołudniu muszę się chwilkę wieczorem też muszę chwilkę się położyć bo bym chyba padłaojjj tak, strasznie
Jeśli chodzi o grupę krwi to jak miałam operację rok temu i robili mi grupę krwi to chyba będzie aktualna ?? Dokument mam przy sobieTo ja mialam z poprzedniej ciazy I w drugiej kazal zrobic I w tej tez . To moze zalezy od ginekologa
Musisz mieć napis potwierdzona (pobierana dwa razy).Jeśli chodzi o grupę krwi to jak miałam operację rok temu i robili mi grupę krwi to chyba będzie aktualna ?? Dokument mam przy sobie
Hej Andzia 155 ja chodziłam wcześniej na NFZ i teraz chodzę prywatnie i na NFZ do lekarza który wcześniej prowadził ciążę . Nie narzekam na niego badania zlecone na czas .. USG mam na każdej wizycie , numer mam w razie czego mam dzwonić jakby coś się działo także nie jest źle ... Zależy jakie lekarz ma podejście nie ważne czy na NFZ czy prywatnieCześć dziewczyny
Aleeee dziś miałam zaległości
Ja mam wizytę 24.01 będę wtedy miała 6+5.
Przybyło nas troszkę ja pierwszą ciążę prowadziłam prywatnie i niestety się rozczarowałam...nie miałam zaleconych aktualnych badań które były wymagane do porodu, jak odeszły mi wody i napisałam do mojej ginekolog to odpisała po dwóch dniach .A gdyby nie mąż który odwrócił monitor w moją stronę pewnie by nie zapytała czy chcę zobaczyć swoje dziecko....więc teraz postawiłam na lekarza z polecenia przyjaciółki na nfz a dodatkowo planuję z pakietu PZU chodzić na kontrole czy lepsze USG.
Szczerze juz nie wiem jak na to patrza ginekolodzy . Dla mnie wgl bez sens robienia ale wymagaja . Musialabys zapytac na wizycieJeśli chodzi o grupę krwi to jak miałam operację rok temu i robili mi grupę krwi to chyba będzie aktualna ?? Dokument mam przy sobie