angeliskax
Moderator
ale betę nie musisz robić na czcoJa to bym padła z głodu do tej pory hahaha juz dzis o 7:05 miałam burczenie, ssanie ))
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale betę nie musisz robić na czcoJa to bym padła z głodu do tej pory hahaha juz dzis o 7:05 miałam burczenie, ssanie ))
O już zobaczyłam że odpowiedziałaśPrzecież do bety nie trzeba być bez śniadania.
A po co morfologia dwa razy w tygodniu? Nie rozumiem?No nie, ale juz do morfologii tak a muszę robić dwa razy w tygodniu beta,morfologia i progesteron
Ty też dawaj znać No, 72h też git. Kalkulatory są to można sobie policzyćJa ide kolo 10 a bede miala 72 h bo dzis nie moge isc. I wyniki pewnie beda miedzy 14 a 16. Daj znac jutro oczywiscie
Czuje sie troche do tylu bo ja na pierwsze badania ,wlasnie na morfologie mocz ,kile,tsh,hcv,hiv,rozyczke,grupe krwi I toxoplazmoze ide dopiero w poniedzialek zeby miec na wizyte w srode bo zostalo mi zlecone na ostatniej wizycie u ginekologaA po co morfologia dwa razy w tygodniu? Nie rozumiem?
ja to jeszcze przed sobą mam liczę że na początku lutego uda mi się to zrobićCzuje sie troche do tylu bo ja na pierwsze badania ,wlasnie na morfologie mocz ,kile,tsh,hcv,hiv,rozyczke,grupe krwi I toxoplazmoze ide dopiero w poniedzialek zeby miec na wizyte w srode bo zostalo mi zlecone na ostatniej wizycie u ginekologa
A to jednak nie jestem tak do tylu . To sie cieszeja to jeszcze przed sobą mam liczę że na początku lutego uda mi się to zrobić
Właśnie miałam pytać ale mnie uprzedziłaś. Bety na pewnym etapie też się przecież nie bada Potem już samo usg.A po co morfologia dwa razy w tygodniu? Nie rozumiem?
Zawsze te badania które zlecała mi ginekolog robiłam tak żeby były jak najświeższe na kolejna wizytę.Czuje sie troche do tylu bo ja na pierwsze badania ,wlasnie na morfologie mocz ,kile,tsh,hcv,hiv,rozyczke,grupe krwi I toxoplazmoze ide dopiero w poniedzialek zeby miec na wizyte w srode bo zostalo mi zlecone na ostatniej wizycie u ginekologa
U mnie już zauważyła i zapytała wprostTo jestem ciekawa kiedy teściowa zauważy u mnie zmianę