reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2023

reklama
Zalezy jaki pakiet, poczytaj:

Link do: Prywatna Opieka Medyczna w PZU Życie SA

Szukaj pod prywatna opieka medyczna PZU.

Ja mam ciut rozszerzony pakiet i nie płace za badania ani wizyty :)
O super! Właśnie szukałam jakiegoś pakietu dzisiaj, bo jak przeliczyłam, że będę musiała wydawać 250 zł za kazdą wizytę ginekologiczną plus jeszcze wizyty u diabetologa 200 zł to stwierdziłam, że może warto coś poszukać. Jestes zadowolona z tego ubezpieczenia? Musiałaś coś dopłacać do tej pory do badań np? I czy sama indywidualnie się ubezpieczałaś czy z pracy?

Założyłam dziewczyny grupę wrześniowych mam 2023 myślę że lepsza grupa niż forum 😗
hej! Tylko tu tez myślałam ze z czasem zrobimy po prostu grupę prywatnę a na chwile obecna chyba nie ma sensu tego powielać? A cały czas będą do nas dołączać kolejne wrześniowe mamy wiec łatwiej na pewno napisać coś tutaj niż czekać tam na dołączenie.

reklama
Do góry