reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2023

reklama
My byliśmy u dr @roki3
No i chciała przedłużyć antybiotyk ale ja zrypalam 😅 I zgodziła się że mną na leki bez recepty i przez tydzień coś tam mam podawać, ale zrobię po swojemu bo widzę że on się męczy bardziej po tych lekach niż bez leków. Zrobiłam inhalacje, podałam mu plaster, tande vertum i od razu lepiej. A nie cholera wie ile tego podawać.

My byliśmy u dr @roki3
No i chciała przedłużyć antybiotyk ale ja zrypalam 😅 I zgodziła się że mną na leki bez recepty i przez tydzień coś tam mam podawać, ale zrobię po swojemu bo widzę że on się męczy bardziej po tych lekach niż bez leków. Zrobiłam inhalacje, podałam mu plaster, tande vertum i od razu lepiej. A nie cholera wie ile tego podawać.
Niektórzy lekarze tylko antybiotyki by dawali… moja młodsza siostra w dzieciństwie często chorowała „na zapalenie płuc” i ciagle tylko antybiotyki. W końcu rodzice się wkurzyli i zmienili lekarza - nowy lekarz wysłał ją na badania i okazało się że ma astmę oskrzelową, a nie zapalenie oskrzeli…

Hej
Witam, dzisiaj ja mogłam dołączyć do grona szczęśliwych i posłuchać bicia serduszka mojego szczęścia.
Dzisiaj byłam na kolejnej wizycie jest serducho i wychodzi na 7+5 tak jak na usg tak wychodzi z om
Pozdrawiam
Ja dzis 7+6 wiec w sumie jesteśmy w tym samym czasie ;)

Niektórzy lekarze tylko antybiotyki by dawali… moja młodsza siostra w dzieciństwie często chorowała „na zapalenie płuc” i ciagle tylko antybiotyki. W końcu rodzice się wkurzyli i zmienili lekarza - nowy lekarz wysłał ją na badania i okazało się że ma astmę oskrzelową, a nie zapalenie oskrzeli…
No to samo było u mojej kuzynki. A co najlepsze że przez to przez rok nie zaszczepiła małej bo nie miała jak. Ciągle chora była. Jej wszystkie dzieci były szczepione tylko nie ta mała. Sanepid wystawił jej mandat. 5 tys. No i najlepsze że ona zrobiła aferę przychodni. Okazało się że oni wysłali im papiery ale oni "dostrzeglli" lukę gdzie mogła być szczepiona i ch.. mandat ważny. Nie zapłaciła. Powiedziała że ma to gdzieś 😅

reklama
Do góry