reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2023

Cześć dziewczyny 😊
Dziś aż 4 wizyty ☘️🤞 trzymam kciuki i wypatruje siebie na tej długiej liście jak jestem coraz wyżej 🥳.
Jak na początku mi się wcale nie spieszyło do lekarza, po teście i krwi jeszcze troszkę czasu minęło zanim zaczęłam szukać lekarza i się umawiać tak teraz po waszych wiadomościach, po wizytach też zaczęło mi się "ścigać".
Zostało 4 dni :D
Wczoraj do północy nie mogłam zasnąć przez nudności 🙄.
Miłego dnia 😊

reklama
Witam! 🤰🤰

Bądźmy dla siebie wsparciem. Trzymamy kciuki za dzisiejsze wizyty! ❤️

@Mama.Grzesia - wizyta 20.01.
@tamagotchi - wizyta 20.01.
@wielomatkaa - wizyta 20.01.
@topka55 - wizyta 20.01.

@Martaxd - wizyta 23.01.
@angeliskax - wizyta 23.01. NFZ
@Agu-23 - wizyta 24.01.
@Andzia155 - wizyta 24.01.
@czesc_tu_jola - wizyta 24.01.
@mamamama34 - wizyta 25.01.
@Cns432 - wizyta 25.01.
@mała_mama - wizyta 26.01.
@LiliankaKornelka - wizyta 26.01.
@roki3 - wizyta 28.01.
@Cantosowa - wizyta 30.01.
@angeliskax - wizyta 31.01.
@róża92 - wizyta 01.02.
@Joanna939 - wizyta 02.02.
@Otylia. - wizyta 03.02.
@Lilia92 - wizyta 06.02.
@mollyn95 - wizyta 06.02.
@hejol - wizyta 06.02.
@liska_94 - wizyta 06.02.
@MamaKrzysia19 - prenatalne 08.02.
@kolorowamama00 - prenatalne 09.02.
@MamaKrzysia19 - wizyta 10.02.
@melodyP - wizyta 15.02.
@Śnieżka1990 - wizyta 16.02.
@melodyP - usg I trymestru 20.02.
@Mama.Grzesia - prenatalne 24.02.
Hej, ja dziś odwołałam wizytę, to był awaryjny ginekolog ze tak powiem jeśli ten 1 nie zaskoczy :)
Idę do swojego 13 lutego :)
Powodzenia wszystkim!

P.S. proszę nowe dziewczyny które są na grupie aby również się przywitały z nami. Rozumiem że może większość nie chce za dużo zdradzać na ogólnym ale od czegoś trzeba zacząć.
@Ala---30 opowiedz coś o sobie 😊
@Nattta Ty również 😊

Dlatego prośba o wstrzymaniem się z zamkniętym wątkiem do końca lutego.
😉

Powiedzenia na wizytach!

Dokładnie również możemy zrobić tak, że te osoby które będą tam to się będą udzielać i tutaj jeśli będą nowe osoby chciały się poznać. Wtedy ta nowa osoba zostanie dodana, bo wiadomo że w ciemno brać nie będziemy. I żeby nie było że kogoś dyskryminujemy.

Dokładnie również możemy zrobić tak, że te osoby które będą tam to się będą udzielać i tutaj jeśli będą nowe osoby chciały się poznać. Wtedy ta nowa osoba zostanie dodana, bo wiadomo że w ciemno brać nie będziemy. I żeby nie było że kogoś dyskryminujemy.
Nie będą się udzielać na kilku wątkach,chyba , że tylko z ciekawskie i te z dużym marginesem czasu.
Wiem, że ja nie będę miała czasu na ogólny i zamknięty.
Może faktycznie, ten koniec lutego to za długo ? Hmmm

reklama
Mi się wydaje, że za chwilę można przenieść się tam. Przecież ja robiłam test 23 grudnia, a tu dzisiaj już 20 stycznia, więc terminy idą już u tych dziewczyn, które robią test na końcówkę września. Można poczekać jeszcze, aż bedą terminy do 30 września i tydzień dla spóźnialskich i tych, które musiały się przemóc żeby napisać :D

Do góry