Tak, taki na 2 mm ale bez bicia serca jeszcze wtedyA mialas juz wtedy zarodek ?
reklama
angeliskax
Moderator
No No tymbardziej bym się nie martwiła. Ja miałam w ciąży infekcje która lekarz zignorował. i złe to się skończyło dla mojego dziecka. Bo przy porodzie okazało się że ma infekcje na sercu. Antybiotykoterapia 5 dni. Tym razem nie pozwolę sobie wmówić lekarzowi że wszystko w porządku jeśli będę czuła inaczej.Oczywiście ze tak
Mama23?????
Fanka BB :)
A to spory mialas dlatego moze juz zalozyli.Tak, taki na 2 mm ale bez bicia serca jeszcze wtedy
Dziewczyny a ja mam do Was pytanie szczególnie do tych, które już były w ciąży. Czy wasz partner chodził z Wami na usg? I jeżeli tak to od którego tygodnia? I czy pierwsze prenatalne jest wykonywane już przez powłoki brzuszne czy dopochwowo?
Mama23?????
Ja wolalam sama. Prenatalne przez powloki brzuszneDziewczyny a ja mam do Was pytanie szczególnie do tych, które już były w ciąży. Czy wasz partner chodził z Wami na usg? I jeżeli tak to od którego tygodnia? I czy pierwsze prenatalne jest wykonywane już przez powłoki brzuszne czy dopochwowo?
G
guest-1675184289
Gość
nooo, właśnie sobie tez pomyślałam ze brzmi to jeszcze dla mnie jak abstrakcjaJak to szybko leci
Mama.Grzesia
Ja tez mam już termin prenatalnych, 24.02wpisuje! Prenatalne kolorowamama! To już który tydzień będzie? Matko! Szoook!
angeliskax
Moderator
Mój był tylko dwa razy. Na usg pierwszym i na połówkowych teraz chce męża zabrać na prenatalne i połówkowe jeśli będzie chciał.Dziewczyny a ja mam do Was pytanie szczególnie do tych, które już były w ciąży. Czy wasz partner chodził z Wami na usg? I jeżeli tak to od którego tygodnia? I czy pierwsze prenatalne jest wykonywane już przez powłoki brzuszne czy dopochwowo?
G
guest-1675184289
Gość
skończony 12 wiec jakby początek 13 tygodnia jak dobrze liczęwpisuje! Prenatalne kolorowamama! To już który tydzień będzie? Matko! Szoook!
reklama
Mama23?????
No u mnie dopiero wypadaloby za 6,5 tyg prenatalne wiec dlatego zaskoczenie bylo. Ale ty chyba masz termin na koniec sierpnia ,poczatek wrzesnia ?nooo, właśnie sobie tez pomyślałam ze brzmi to jeszcze dla mnie jak abstrakcja