angeliskax
Moderator
Haha. Ja się zastanawiam jak ogarne jak maly bedzie chodzić. już siebie widzę biegająca w 7 miesiacu i upałach za nim jesli zacznie chodzic ;dZ córką byłam właśnie jakoś 6+4 albo 6+5 i było serduszko <3 A tydzień wcześniej byłam na nfz żeby mieć badania za darmo i lekarka nie widziała jeszcze serduszka, co prawda sama przyznała że aparat jest beznadziejny ale tydzień stresu miałam. Dobrze doczytałam że masz 7-mio miesięczne bobo? Jak widzisz taką różnicę wieku? U mnie będzie 2,5 roku i się boję że to mało, córka była takim lajtowym niemowlaczkiem i ze spaniem i z zachowaniem, a jak miała ok 1,5 roku się mega się wszystko pospuło, spanie okresami jest dramat, tylko na ręce i na ręce, nie zajmie się sobą sama już w ogóle, pójść z nią gdziekolwiek bez wózka to jest udręka, nie chce iść za ręke, ucieka, kładzie się na chodniku. Więc ciężko mi sobie wyobrazić jeszcze mnie z tym wszystkim z brzuchem a potem z maluszkiem, ma dziewczyna 8 miesięcy żeby się ogarnąć
w sumie między nimi bedzie 15 miesiecy i jak to widzę? w sumie nie zastanawialam się nad tym, bardzo chciałam mieć dzieci z małą różnica wieku niespodziewałam się ze tak szybko zaciąże bedziemy się wspierać po porodzie, i szukać energii na biegające
zeeee coooo? mówisz, że po 1,5 roku się popsuje - słaaabo, bo mam takie same dziecko jakie Ty mialas. liczę na powtórkę z drugim