mała mama
Fanka BB :)
Czekamy na wiadomości co i jak ja mam wizytę jeszcze 26.01 powinno już być serduszkoBedziemy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czekamy na wiadomości co i jak ja mam wizytę jeszcze 26.01 powinno już być serduszkoBedziemy
U mnie nic sie nie dzialo ale tak czy siak wypada zapytac ginekologa . Uwierz ze to najmniej krepujace pytanie jakie mogl dostac
Moze zrobilo Ci sie zapalenie.To daj znac co i jak?Doszło swedzenie, a po podmyciu się - pieczenie.. no jakiś dramat, se wykrakałam przełamałam się też, napisalam do gina i prosił, zeby przyjechać, także mam dzis wieczorem wizytę, trzymajcie kciuki! Mam nadzieję, ze to nie przez luteine - tylko taki zbieg okolicznosci..
.....I moze przy okazji zobaczymy czy jest już zarodek i serduszko
Nie martw sie ,bedzie wszystko ok . Ja w perwszej ciazy bylam kolo 6 tyg i jeszcze nie bylo widac, druga stracilam,trzecia stracilam, a w czwartej bylam w 8 tyg i bylo juz serduszko. Czesto widac dopiero w 7 tygodniuCześć dziewczyny dziś też byłam na wizycie 6+2 ale niestety nie widać serduszka i z tad pytanie kiedy u was się pojawiło?
Hejka a co powiedział gin, ciąża faktycznie jak wskazuje OM? Może masz przesunięta owulację jeszcze spokojnie za tydzień bym poszła zobaczyć czasem to kwestia dni. A byl pęcherzy? Ciałko żółte?Cześć dziewczyny dziś też byłam na wizycie 6+2 ale niestety nie widać serduszka i z tad pytanie kiedy u was się pojawiło?
Omg! 3 maj sie kochana! Ja juz o nerkach tez wiem wiele, ciągle jakieś problemy... Daj znać co tam na wizycie, dobrze ze sie odwazylas nie ma na co czekać i nie ma głupich pytań, buzkaDoszło swedzenie, a po podmyciu się - pieczenie.. no jakiś dramat, se wykrakałam przełamałam się też, napisalam do gina i prosił, zeby przyjechać, także mam dzis wieczorem wizytę, trzymajcie kciuki! Mam nadzieję, ze to nie przez luteine - tylko taki zbieg okolicznosci..
.....I moze przy okazji zobaczymy czy jest już zarodek i serduszko
Jak nerki to serdecznie wspołczuje, wiem jaka to masakra! 3 maj sie dzielnie, powodzenia i oby szybciutko przeszło! Wracajcie do zdrowka!Cholera dopadła mnie rwa kulszowa albo znowu zatkana nerka (ostatnio w ciazy miałam ale w 7 miesiącu i to atak) a teraz boli jednostajnie ale ciężko się ruszać
Martwię się tylko żeby nie trafić do szpitala znowu bo nie dam rady bez mojego bąbla.Jak nerki to serdecznie wspołczuje, wiem jaka to masakra! 3 maj sie dzielnie, powodzenia i oby szybciutko przeszło! Wracajcie do zdrowka!