reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2023

reklama
U mnie nic sie nie dzialo ale tak czy siak wypada zapytac ginekologa . Uwierz ze to najmniej krepujace pytanie jakie mogl dostac :D

Doszło swedzenie, a po podmyciu się - pieczenie.. no jakiś dramat, se wykrakałam 😭 przełamałam się też, napisalam do gina i prosił, zeby przyjechać, także mam dzis wieczorem wizytę, trzymajcie kciuki! Mam nadzieję, ze to nie przez luteine - tylko taki zbieg okolicznosci..

.....I moze przy okazji zobaczymy czy jest już zarodek i serduszko 😁

Doszło swedzenie, a po podmyciu się - pieczenie.. no jakiś dramat, se wykrakałam 😭 przełamałam się też, napisalam do gina i prosił, zeby przyjechać, także mam dzis wieczorem wizytę, trzymajcie kciuki! Mam nadzieję, ze to nie przez luteine - tylko taki zbieg okolicznosci..

Moze zrobilo Ci sie zapalenie.To daj znac co i jak?😊
Ja w pierwszej ciazy mialam co chwile zapalenie pochwy ...w drugiej juz nie

Cześć dziewczyny dziś też byłam na wizycie 6+2 ale niestety nie widać serduszka i z tad pytanie kiedy u was się pojawiło?

Cześć dziewczyny dziś też byłam na wizycie 6+2 ale niestety nie widać serduszka i z tad pytanie kiedy u was się pojawiło?
Nie martw sie ,bedzie wszystko ok ❤️. Ja w perwszej ciazy bylam kolo 6 tyg i jeszcze nie bylo widac, druga stracilam,trzecia stracilam, a w czwartej bylam w 8 tyg i bylo juz serduszko. Czesto widac dopiero w 7 tygodniu😘

Hejka a co powiedział gin, ciąża faktycznie jak wskazuje OM? Może masz przesunięta owulację jeszcze spokojnie za tydzień bym poszła zobaczyć czasem to kwestia dni. A byl pęcherzy? Ciałko żółte?

Omg! 3 maj sie kochana! Ja juz o nerkach tez wiem wiele, ciągle jakieś problemy... Daj znać co tam na wizycie, dobrze ze sie odwazylas nie ma na co czekać i nie ma głupich pytań, buzka

Cholera dopadła mnie rwa kulszowa albo znowu zatkana nerka (ostatnio w ciazy miałam ale w 7 miesiącu i to atak) a teraz boli jednostajnie ale ciężko się ruszać 🤦‍♀️
Jak nerki to serdecznie wspołczuje, wiem jaka to masakra! 3 maj sie dzielnie, powodzenia i oby szybciutko przeszło! Wracajcie do zdrowka!

reklama
Jak nerki to serdecznie wspołczuje, wiem jaka to masakra! 3 maj sie dzielnie, powodzenia i oby szybciutko przeszło! Wracajcie do zdrowka!
Martwię się tylko żeby nie trafić do szpitala znowu bo nie dam rady bez mojego bąbla. 😔
Zaplikowalam przeciwbólowe, nospe i magnez bo sprawdziłam co mi dawali wtedy w szpitalu to dodatkowo tylko ketonal i antybiotyk 🙈
Jak nie przejdzie to będę jutro na wizycie u ginekolog kombinować żeby mi coś zapisała.

Do góry