Andzia155
Fanka BB :)
Będzie dobrze, trzymamy kciuki!Czekam już u swojej gin w poczekalni. Także oby piątek 13 nie był prawdziwy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będzie dobrze, trzymamy kciuki!Czekam już u swojej gin w poczekalni. Także oby piątek 13 nie był prawdziwy
Szybciutko zareagrowała! Trzymamy kciuki ❤Czekam już u swojej gin w poczekalni. Także oby piątek 13 nie był prawdziwy
Jovi tak mi przykro.. Ściskam z całego serca :*No niestety dziewczyny. Tym razem się nie udało jeszcze powtórne badanie we wtorek ale na ten moment czekam na samoistne rozwiązanie sprawy..a jak nie pójdzie No to zabiegowo.
Dziękuję wam za wsparcie ! I za was mocno trzymam kciuki
O mój Boże Jovi Kochana <3 tak mi przykro! Może to sie jeszcze odmieni? 3maj sie dzielnie i walcz dalej! Ściskam mocno!No niestety dziewczyny. Tym razem się nie udało jeszcze powtórne badanie we wtorek ale na ten moment czekam na samoistne rozwiązanie sprawy..a jak nie pójdzie No to zabiegowo.
Dziękuję. Ale tu chyba niewiele da się powiedzieć. Muszę jakoś to przebrnąć, a do następnych prób podejsc z dystansem..Jovi tak mi przykro.. Ściskam z całego serca :*
Jakbyś potrzebowala dobrego słowa, wsparcia czy otuchy - to pamiętaj, ze jestesmy ❤
Bardzo mi przykro Sama też przez to przechodziłam w maju tego roku, więc gdybyś chciała pogadać to dawaj znać. Jest też grupa na facebooku ,,Po poronieniu - badania, ciąża, prawa i wsparcie" dużo mi dała w tamtym czasie ((No niestety dziewczyny. Tym razem się nie udało jeszcze powtórne badanie we wtorek ale na ten moment czekam na samoistne rozwiązanie sprawy..a jak nie pójdzie No to zabiegowo.
Kochana tak mi przykro wiem co czujeszNo niestety dziewczyny. Tym razem się nie udało jeszcze powtórne badanie we wtorek ale na ten moment czekam na samoistne rozwiązanie sprawy..a jak nie pójdzie No to zabiegowo.