Wyczekiwane
Początkująca w BB
1,49 taki maluszek a tyle radościGratulacje! Jakich rozmiarów maluszek?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
1,49 taki maluszek a tyle radościGratulacje! Jakich rozmiarów maluszek?
Ja kochana tak czasem miałam w momencie kiedy „normalnie mialabym okres” najlepiej zapytaj się swojego lekarza ale nie stresuj sięDziewczyny wczoraj mnie z lewej strony kul „chyba” jajnik tak z 3 sekundy i dosłownie tak z 4 razy w ciągu dnia . Dziś zaś dość mocniej mnie zabolał ale tez przez chwile 5 sekund . A teraz czuje cały czas jakby oba bolą ale nie jest to taki ból mocny.. czy to normalne ? Trochę się boje..
Brudzi bo wydostaje się ta substancja która jest nośnikiem progesteronu, tak ma być to normalne :-)Hej, czy Wam też ta luteina tak brudzi bieliznę? Czy ja ją za płytko zakładam
Mój by chciał aja się boję, dopóki nie zobaczę serduszka na USG to wolę się wstrzymać, mam już jedną stratę za sobą i boję sięDziewczyny a takie pytanie, współżyjecie? Mój chłop się boi i czekamy do wizyty w poniedziałek
Było coś widać w 4+4 ? Mój mi kazał przyjść dopiero 6+4 a ja tyle nie wytrzymamMi już na pierwszej wizycie robił usg 4+4 zrobił bardzo dokładny wywiad zapisywał wszystko, ja po dwóch pronieniach w oba w 9tyg ale niestety ja nie robiłam badań jaka mogła być przyczyna, serce przestawało bić. I z tego powodu lekarz obstawił mnie lekami Duphaston 3x1 luteina 3x1 clexana I acard.
Też mi to przez myśl przeszło ale jednak wolę do brzuszka mówić już po imieniu od początkuMy mamy prenatalne 23.02 ale nie wiem czy nie zostawić sobie informacji o płci na czas porodu, też mamy chłopca i dziewczynkę więc jest nam wszystko jedno
Kochana ja byłam w tym samym czasie i nie było, lekarz mnie tylko nastraszył ze puste jajo, poczekała 2 tyg i piękny bobo serduszko wszystko idealnie każde maleństwo rośnie po swojemuKochane, czy wy już po pierwszym USG? Ja miałam usg w czwartek, czyli w 6+3. Ciąża na swoim miejscu, tylko...zarodek się schował...Tak twierdzi moja lekarka. Ja nic nie widziałam, ale lekarka twierdzi, że w pewnym ujęciu widziała i był przyklejony do ściany. Mówiła, że w tym tygodniu ciąży się to zdarza. Staram się jej wierzyć, ale oczywiście się stresuję. W mojej pierwszej ciąży już był zarodek i akcja serca...
Ok, to mnie trochę uspokaja. Mnie nie nastraszyła, ale boję się, że moja pani doktor jest po prostu bardzo miła i nie straszy, jak jeszcze niewiadomo.Kochana ja byłam w tym samym czasie i nie było, lekarz mnie tylko nastraszył ze puste jajo, poczekała 2 tyg i piękny bobo serduszko wszystko idealnie każde maleństwo rośnie po swojemu
Mnie pobolewa prawy co jakiś czas, ale ja już nie wiem czy to coś w jelitach (mam problemy z hemoroidami i czasem przy parciu mnie tam boli) czy to coś z kobiecymi sprawami. Tak kłuje, mam schizę ze zarodek zgniezil się w jajowodzie po prawej stronieDziewczyny wczoraj mnie z lewej strony kul „chyba” jajnik tak z 3 sekundy i dosłownie tak z 4 razy w ciągu dnia . Dziś zaś dość mocniej mnie zabolał ale tez przez chwile 5 sekund . A teraz czuje cały czas jakby oba bolą ale nie jest to taki ból mocny.. czy to normalne ? Trochę się boje..
Ja bym powiedziała w 12 tyg ale chciałabym wcześniej moc poradzić się mojej mamy i pogadać po babsku, a mój partner uważa że jak powiem swoim rodzicom to i jego też powinniśmy w tym samym czasie... Ale jego ojciec to mega papla i wygada wszystkimMy czekamy do 13 tygodnia, czyli do końca lutego….
Hej gdzie mieszkasz?Atramentowa i jak po lekarzu? Ja nie gadam bety. Tu gdzie mieszkam, nie jest to w zwyczaju. Po co to się w sumie robi?