reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2022

reklama
Dziewczyny a takie pytanie, współżyjecie? Mój chłop się boi i czekamy do wizyty w poniedziałek 😂😂🤷‍♀️😁
My w sumie 2 razy od kiedy się dowiedzieliśmy, że w ciazy jestem, ale tak raczej delikatnie i nie zbyt gleboko, bo ja sie zdecydowanie boje i jakas troche blokadę mam, ze orgazm wywoła jakies niepożądane skurcze 🙈 na nastepnym usg zapytam dokladnie położnej czy widzi jakies przeciwskazania 😊

Hej dziewczyny!
Wychodzi na to, że jestem w ciąży! ☺️
Udało się za pierwszym razem i jestem jeszcze w szoku, dlatego chciałabym jako świeżak zapytać o kilka rzeczy: 1. Czy i jakie suplementy stosujecie 2. Ból piersi - mi minął, od dwóch dni już mnie nie bolą i martwię się, że nie bolą, czy macie jakieś doświadczenie? 3. Jak się czujecie? W OGOLE NIE CZUJE, że jestem w ciąży. Nic mi się nie dzieje 😅
Pozdrawiam Was!

Dziewczyny wczoraj mnie z lewej strony kul „chyba” jajnik tak z 3 sekundy i dosłownie tak z 4 razy w ciągu dnia . Dziś zaś dość mocniej mnie zabolał ale tez przez chwile 5 sekund . A teraz czuje cały czas jakby oba bolą ale nie jest to taki ból mocny.. czy to normalne ? Trochę się boje..
Ja też czuję kłucie, szczególnie w lewym (chyba z niego była owulacja) ale prawy też się odzywa. Myślę, że tak może być na początku ciąży. Pamiętam, że w poprzedniej też tak miałam

Atramentowa i jak po lekarzu? Ja nie gadam bety. Tu gdzie mieszkam, nie jest to w zwyczaju. Po co to się w sumie robi?

Hej, czy Wam też ta luteina tak brudzi bieliznę? Czy ja ją za płytko zakładam🤔
Ja mam cyclogest 3x dziennie - noszę podpaskę
Dziewczyny a takie pytanie, współżyjecie? Mój chłop się boi i czekamy do wizyty w poniedziałek 😂😂🤷‍♀️😁
Tak
A czy zanim Wam Wasz lekarz dał luteinę i czy duphaston ( chyba tak to się pisze 😂)to robił Wam usg i zlecił Wam jakies dodatkowe badania ?
Ja ze względu na transfer mrozaka miałam od początku. A po wynikach (progesteron - 13 w 4t4d) mi zwiększył.

reklama
Do góry