reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2022

reklama
Hej dziewczyny! To ja od spadku bety, jestem po wizycie ;) już wiem dlaczego lekarz ma opinie 5, cudowny człowiek. A więc mówi że niepotrzebnie robiłam powtórke bety bo na tak wczesnym okresie może raz spadac raz rosnąć, pęcherzyk jest, ok. 4-5 tygodni, narazie za mało żeby coś ocenić, mam przyjść za tydzień zobaczyć czy urosnął , mam być dobrej myśli ;)Progesteron mam wysoki więc lekarz mówi że powinno być dobrze, ale się okaże :)Zobacz załącznik 1356794

Dobre wieści, wspaniale!
Choć pierwszy raz spotykam się z informacją że beta raz rośnie raz spada, zwykle jak spada to oznaka poronienia (ja np tak miałam ) 🤔 ale wiadomo, lekarze wiedzą lepiej ☺️ bądź dobrej myśli ☺️👍

Hej dziewczyny! To ja od spadku bety, jestem po wizycie ;) już wiem dlaczego lekarz ma opinie 5, cudowny człowiek. A więc mówi że niepotrzebnie robiłam powtórke bety bo na tak wczesnym okresie może raz spadac raz rosnąć, pęcherzyk jest, ok. 4-5 tygodni, narazie za mało żeby coś ocenić, mam przyjść za tydzień zobaczyć czy urosnął , mam być dobrej myśli ;)Progesteron mam wysoki więc lekarz mówi że powinno być dobrze, ale się okaże :)Zobacz załącznik 1356794
piękny pecherzyk 😍

Hashimoto, tsh 4,6, 40 lat na karku i mięśniak w macicy…
Oczywiście bierzesz leki? Ja też mam mięśniaka ale on nie zagraża dziecku.. Tak mówi lekarz. Badałam tarczycę niby anty tpo podwyższone ale usg czysto więc jutro pokaże mojej ginu i zivaczymy czy da mi leki... Tsh miałam 2.02.w wiek 36 na karku też już nie najmłodsza... Będzie dobrze 🍀

Dziewczyny a czy wy macie też takie mdłości? Co prawda nie wymiotuję, ale mdłości mi baardzo dokuczają :/
Mam… i to tak mdli, że czuję się jak potłuczona, a funkcjonować muszę jakoś. Najgorzej jest do południa, a potem jak wrócę z pracy po 17. W nocy jest Ok.

Dziewczyny ja jutro wizyta o 12:20 idziemy z mężem. Pierwszy raz w życiu taka sytuacja, już mam stresa. Mam nadzieję, że tez będę mogła sie pochwalić takimi pięknymi zdjęciami jak wy 🥰

reklama
Mam… i to tak mdli, że czuję się jak potłuczona, a funkcjonować muszę jakoś. Najgorzej jest do południa, a potem jak wrócę z pracy po 17. W nocy jest Ok.

Dziewczyny ja jutro wizyta o 12:20 idziemy z mężem. Pierwszy raz w życiu taka sytuacja, już mam stresa. Mam nadzieję, że tez będę mogła sie pochwalić takimi pięknymi zdjęciami jak wy 🥰
powodzenia jutro! 😘

Do góry