reklama
Klaudeczka94
Fanka BB :)
To musi być cudowne uczucie usłyszeć serduszko Trzymamy kciuki oby wszystko było w porządkuHej! Jestem po wizycie! Słyszałam serce…. Kocham…. Ciąża dość zagrożona niestety, lekarz mówił, że będziemy się cieszyć w 20 tygodniu…. Potrzeba duuużo cierpliwości… termin 04.09, można wpisać na listę
MamaR
Trzymam kciuki za wizytę!Dlatego ja Zbadałam 5.01 i 7.01 i teraz tylko czekam na usg... I tak stresuje się nieziemsko a wizyta już jutro wieczorkiem
@Estuś tak! Idę też, 2.02 będzie to 6+4 wg mnie wiec już powinno być serduszko. Póki co wszystkie objawy ciążowe mnie dopadły łącznie ze zgagą A to znaczy że będzie już do końca ciąży ze mną. Plus taki ze dzieci z czuprynami mi się rodzą w nagrodę
niunia2324
Gratulacje a skąd taki wniosek lekarza?Hej! Jestem po wizycie! Słyszałam serce…. Kocham…. Ciąża dość zagrożona niestety, lekarz mówił, że będziemy się cieszyć w 20 tygodniu…. Potrzeba duuużo cierpliwości… termin 04.09, można wpisać na listę
Estuś
Moderator
Haha Będziemy przebierać nogami razem byle do 2.02 . No serduszko już powinno wtedy być . Ja narazie nie narzekam na objawy , bo ich praktycznie nie mamTrzymam kciuki za wizytę!
@Estuś tak! Idę też, 2.02 będzie to 6+4 wg mnie wiec już powinno być serduszko. Póki co wszystkie objawy ciążowe mnie dopadły łącznie ze zgagą A to znaczy że będzie już do końca ciąży ze mną. Plus taki ze dzieci z czuprynami mi się rodzą w nagrodę
kosik_3
Ja dziś byłam na wizycie (wczoraj miałam tylko USG, tak to wygląda w Medicover) pani dr dała mi badania do zrobienia, w tym moje ulubione: test glukozy ale dostałam też na progesteron ze względu na poprzednie biochemiczne i ogólnie jak powiedziałam że mam duuuze mdłości to pani dr się ucieszyła bo to dobry znak w piątek robię badania, zobaczymy jak to ten przeklęty cukier wyjdzie
PannaKiki
Hej dziewczyny! To ja od spadku bety, jestem po wizycie już wiem dlaczego lekarz ma opinie 5, cudowny człowiek. A więc mówi że niepotrzebnie robiłam powtórke bety bo na tak wczesnym okresie może raz spadac raz rosnąć, pęcherzyk jest, ok. 4-5 tygodni, narazie za mało żeby coś ocenić, mam przyjść za tydzień zobaczyć czy urosnął , mam być dobrej myśli Progesteron mam wysoki więc lekarz mówi że powinno być dobrze, ale się okażeJeśli było to robione w tym samym laboratorium to niestety raczej oznacza nadchodzące poronienie.
Jeśli w innym, jest szansa że jest ok bo mają inną wartości, inny sprzęt.
Nadziejaumieraostatnia4
Cudowne wieści... Będzie dobrzeHej dziewczyny! To ja od spadku bety, jestem po wizycie już wiem dlaczego lekarz ma opinie 5, cudowny człowiek. A więc mówi że niepotrzebnie robiłam powtórke bety bo na tak wczesnym okresie może raz spadac raz rosnąć, pęcherzyk jest, ok. 4-5 tygodni, narazie za mało żeby coś ocenić, mam przyjść za tydzień zobaczyć czy urosnął , mam być dobrej myśli Zobacz załącznik 1356794
Masz do picia glukoze juz?Ja dziś byłam na wizycie (wczoraj miałam tylko USG, tak to wygląda w Medicover) pani dr dała mi badania do zrobienia, w tym moje ulubione: test glukozy ale dostałam też na progesteron ze względu na poprzednie biochemiczne i ogólnie jak powiedziałam że mam duuuze mdłości to pani dr się ucieszyła bo to dobry znak w piątek robię badania, zobaczymy jak to ten przeklęty cukier wyjdzie
Miałaś cukrzyce w poprzedniej ciązy?
Cudowne wieści!!!Hej dziewczyny! To ja od spadku bety, jestem po wizycie już wiem dlaczego lekarz ma opinie 5, cudowny człowiek. A więc mówi że niepotrzebnie robiłam powtórke bety bo na tak wczesnym okresie może raz spadac raz rosnąć, pęcherzyk jest, ok. 4-5 tygodni, narazie za mało żeby coś ocenić, mam przyjść za tydzień zobaczyć czy urosnął , mam być dobrej myśli Progesteron mam wysoki więc lekarz mówi że powinno być dobrze, ale się okaże Zobacz załącznik 1356794
reklama
Klaudeczka94
P
Wspaniała informacjaHej dziewczyny! To ja od spadku bety, jestem po wizycie już wiem dlaczego lekarz ma opinie 5, cudowny człowiek. A więc mówi że niepotrzebnie robiłam powtórke bety bo na tak wczesnym okresie może raz spadac raz rosnąć, pęcherzyk jest, ok. 4-5 tygodni, narazie za mało żeby coś ocenić, mam przyjść za tydzień zobaczyć czy urosnął , mam być dobrej myśli Progesteron mam wysoki więc lekarz mówi że powinno być dobrze, ale się okaże Zobacz załącznik 1356794
Podziel się: