reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2022

reklama
Dziewczyny, beta z dziś, ale krwawię.

Załączniki

• Screenshot_20220111_122640_com.google.android.apps.docs_edit_1446655731068838.jpg
    Screenshot_20220111_122640_com.google.android.apps.docs_edit_1446655731068838.jpg
    54,8 KB · Wyświetleń: 134
Pytanie do dziewczyn, które przyjmują leki na tarczyce. Jak to u Was jest? Lekarz zmienił Wam dawkę? Mnie trochę przeraził fakt, że z marszu jeszcze bez badania chca mi podwoić dawkę 🙄
U mnie tsh niestety powyzej 4 wiec z 50 mam dawkę 100. Myśle, że to dobra praktyka, lepiej zapobiegać zwłaszcza na początku

Dziewczyny, jestem po wizycie. :) dzidziuś ma 1cm długości i wielkościowo mierzy 7t1d (a dziś wg OM jest 6t5d). Serduszko tez bije :)
Gratulacje <3 czyli już pierwsze wizyty za nami!

Kto jeszcze ma w tym tygodniu? (ja miałam mieć dziś ale przełożona na za tydzień, oby szybko zleciało!)
Wiem, że jutro chyba są jakieś wizyty? :)
Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny, które w tym tygodniu idą do lekarza!

Gratulacje <3 czyli już pierwsze wizyty za nami!

Kto jeszcze ma w tym tygodniu? (ja miałam mieć dziś ale przełożona na za tydzień, oby szybko zleciało!)
Wiem, że jutro chyba są jakieś wizyty? :)
Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny, które w tym tygodniu idą do lekarza!
Ja mam w czwartek:)

reklama
Do góry