reklama
holenderka92
Fanka BB :)
Póki co 17 wrzesniaDziewczyny to dawajcie znać jakie macie terminy to powpisuję nas na listę
Atramentowa
U mnie na razie 5.09Dziewczyny to dawajcie znać jakie macie terminy to powpisuję nas na listę
Edit:
Widzę że już mi wpisałaś 6.09 też ok
Septemberka
Zaciekawiona BB
U mnie tsh niestety powyzej 4 wiec z 50 mam dawkę 100. Myśle, że to dobra praktyka, lepiej zapobiegać zwłaszcza na początkuPytanie do dziewczyn, które przyjmują leki na tarczyce. Jak to u Was jest? Lekarz zmienił Wam dawkę? Mnie trochę przeraził fakt, że z marszu jeszcze bez badania chca mi podwoić dawkę
Gratulacje <3 czyli już pierwsze wizyty za nami!Dziewczyny, jestem po wizycie. dzidziuś ma 1cm długości i wielkościowo mierzy 7t1d (a dziś wg OM jest 6t5d). Serduszko tez bije
Kto jeszcze ma w tym tygodniu? (ja miałam mieć dziś ale przełożona na za tydzień, oby szybko zleciało!)
Wiem, że jutro chyba są jakieś wizyty?
Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny, które w tym tygodniu idą do lekarza!
o zaraz zmienię wzięłam info z pierwszego postu już zmieniam!U mnie na razie 5.09
Edit:
Widzę że już mi wpisałaś 6.09 też ok
staraczka_22
Ja mam w czwartekGratulacje <3 czyli już pierwsze wizyty za nami!
Kto jeszcze ma w tym tygodniu? (ja miałam mieć dziś ale przełożona na za tydzień, oby szybko zleciało!)
Wiem, że jutro chyba są jakieś wizyty?
Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny, które w tym tygodniu idą do lekarza!
reklama
KikaRika
Moderatorka
Nie.jest na to troszkę.za szybko?Dziewczyny to dawajcie znać jakie macie terminy to powpisuję nas na listę
Podziel się: