reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2022

reklama
Cześć kochane . 14 dni spóźnia się okres . Nie mam jak zrobić bety bo mieszkam w holandi ale od tygodnia testy pozytywne . Tylko że w piątek sobotę były mocne a od wczoraj już bladsze. Nie wiem dlaczego dodaje zdjecie

Załączniki

• USER_SCOPED_TEMP_DATA_MSGR_PHOTO_FOR_UPLOAD_1641632831245_6885507150626211487.jpeg
    USER_SCOPED_TEMP_DATA_MSGR_PHOTO_FOR_UPLOAD_1641632831245_6885507150626211487.jpeg
    374,5 KB · Wyświetleń: 112
  • received_2452451211553604.jpeg
    received_2452451211553604.jpeg
    13 KB · Wyświetleń: 93
  • received_346521313962598.jpeg
    received_346521313962598.jpeg
    13,9 KB · Wyświetleń: 77
Gratulacje <3 czyli już pierwsze wizyty za nami!

Kto jeszcze ma w tym tygodniu? (ja miałam mieć dziś ale przełożona na za tydzień, oby szybko zleciało!)
Wiem, że jutro chyba są jakieś wizyty? :)
Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny, które w tym tygodniu idą do lekarza!
Moja wizyta dzisiaj popołudniu! 🥰🥰

Cześć kochane . 14 dni spóźnia się okres . Nie mam jak zrobić bety bo mieszkam w holandi ale od tygodnia testy pozytywne . Tylko że w piątek sobotę były mocne a od wczoraj już bladsze. Nie wiem dlaczego dodaje zdjecie

A które testy są z kiedy?
Jak dla mnie dziwne że na tyle dni spóźnienia blade kreski, chyba że masz bardzo nieregularne cykle i nie jest to 14 dni spóźnienia a duzo mniej 🤔

u mnie według kalkulatora na razie 9.09, okaże się po wizycie u lekarza, ja jutro też idę. bo ktoś wypadł i był termin jutro albo 2 marca :cool:

Ja mam jutro wizytę, stres ogromny tym bardziej, że nie robię sobie tych testów z krwi, zrobiłam tradycyjne z moczu 😉 jutro się okaże, aż sobie urlop wzięłam bo bym się nie mogła skupić….

U mnie 6+4tc, termin na 2 września. Jutro wizyta u lekarza więc będzie więcej informacji😍
Ja też jutro 💗
Nie mogem się doczekać.

Też nie robiłam ani bety ani progesteronu więc totalnie w ciemno idę ale nie chciałam się nakręcać.

reklama
Do góry