reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2022

reklama
Gratulacje <3 czyli już pierwsze wizyty za nami!

Kto jeszcze ma w tym tygodniu? (ja miałam mieć dziś ale przełożona na za tydzień, oby szybko zleciało!)
Wiem, że jutro chyba są jakieś wizyty? :)
Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny, które w tym tygodniu idą do lekarza!
Ja mam jutro wizytę, stres ogromny tym bardziej, że nie robię sobie tych testów z krwi, zrobiłam tradycyjne z moczu 😉 jutro się okaże, aż sobie urlop wzięłam bo bym się nie mogła skupić….

Nie.jest na to troszkę.za szybko?
w sumie nie pomyślałam o tym.
może po prostu zróbmy tak, że dziewczyny które chcą już się wpisać niech dadzą znać, a te które jeszcze czekają do wizyt dadzą znać jak będą na to gotowe :)
rozumiem, że dla niektórych może być ciut za szybko i że jednak na chłodno podchodzą (ja sama tak mam, jednak też przy przywitaniu się z wami napisałam jak mniej więcej mi wychodzi z OM) tak samo jak każda tu z dziewczyn które się z nami tu witały :) ja trzymam kciuki za wszystkie tutaj z nas i naprawdę mam nadzieję, że każdej będzie dane przeżyć następne miesiące w spokoju i tzw ciążowej nudzie :)

u mnie według kalkulatora na razie 9.09, okaże się po wizycie u lekarza, ja jutro też idę. bo ktoś wypadł i był termin jutro albo 2 marca :cool:

Ja mam jutro wizytę, stres ogromny tym bardziej, że nie robię sobie tych testów z krwi, zrobiłam tradycyjne z moczu 😉 jutro się okaże, aż sobie urlop wzięłam bo bym się nie mogła skupić….
super dziewczyny trzymam kciuki! dajcie znać po wizytach :)

reklama
Do góry