reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2022

reklama
Gratulacje <3 czyli już pierwsze wizyty za nami!

Kto jeszcze ma w tym tygodniu? (ja miałam mieć dziś ale przełożona na za tydzień, oby szybko zleciało!)
Wiem, że jutro chyba są jakieś wizyty? :)
Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny, które w tym tygodniu idą do lekarza!
Ja mam jutro wizytę, stres ogromny tym bardziej, że nie robię sobie tych testów z krwi, zrobiłam tradycyjne z moczu 😉 jutro się okaże, aż sobie urlop wzięłam bo bym się nie mogła skupić….

Nie.jest na to troszkę.za szybko?
w sumie nie pomyślałam o tym.
może po prostu zróbmy tak, że dziewczyny które chcą już się wpisać niech dadzą znać, a te które jeszcze czekają do wizyt dadzą znać jak będą na to gotowe :)
rozumiem, że dla niektórych może być ciut za szybko i że jednak na chłodno podchodzą (ja sama tak mam, jednak też przy przywitaniu się z wami napisałam jak mniej więcej mi wychodzi z OM) tak samo jak każda tu z dziewczyn które się z nami tu witały :) ja trzymam kciuki za wszystkie tutaj z nas i naprawdę mam nadzieję, że każdej będzie dane przeżyć następne miesiące w spokoju i tzw ciążowej nudzie :)

u mnie według kalkulatora na razie 9.09, okaże się po wizycie u lekarza, ja jutro też idę. bo ktoś wypadł i był termin jutro albo 2 marca :cool:

Ja mam jutro wizytę, stres ogromny tym bardziej, że nie robię sobie tych testów z krwi, zrobiłam tradycyjne z moczu 😉 jutro się okaże, aż sobie urlop wzięłam bo bym się nie mogła skupić….
super dziewczyny trzymam kciuki! dajcie znać po wizytach :)

reklama
Do góry