reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2022

Ja właśnie ciagle się obawiam biochemicznej.. naczytałam się o tym i może lepiej bym zrobiła jakbym w ogóle nie czytała . Do tego wizytę mam dopiero za równe 2 tyg i do tego czasu zwariuje . Zrobiłam tylko jedną betę, bo mona gin powiedziała , że nie ma co robić drugiej …
A ile Beta Ci wyszła?
Jeżeli masz jeszcze 2 tygodnie i czujesz ze nie wytrzymasz to pójdź na betę i sprawdź przyrost po 48h. Sprawdzisz czy przyrost jest ok☺️ To da Ci mniej więcej pogląd co i jak. Zazwyczaj przy biochemach nie będzie prawidłowego przyrostu bety ☺️

reklama
A ile Beta Ci wyszła?
Jeżeli masz jeszcze 2 tygodnie i czujesz ze nie wytrzymasz to pójdź na betę i sprawdź przyrost po 48h. Sprawdzisz czy przyrost jest ok☺️ To da Ci mniej więcej pogląd co i jak. Zazwyczaj przy biochemach nie będzie prawidłowego przyrostu bety ☺️
Beta wyszła mi 156 . Jestem 3 dni po terminie @ a betę robiłam w dniu w którym miałam dostać @

Beta wyszła mi 156 . Jestem 3 dni po terminie @ a betę robiłam w dniu w którym miałam dostać @
Beta w normie ale sama wartość bety mówi na tym poziomie tylko ze jesteś w ciąży. Przyrost jest w sumie ważniejszy ☺️ Więc jeżeli mocno się stresujesz czy wszystko jest ok to ja bym rozważyła pójście na betę zbadać przyrosty po 48h ☺️

reklama
Beta w normie ale sama wartość bety mówi na tym poziomie tylko ze jesteś w ciąży. Przyrost jest w sumie ważniejszy ☺️ Więc jeżeli mocno się stresujesz czy wszystko jest ok to ja bym rozważyła pójście na betę zbadać przyrosty po 48h ☺️
Właśnie dzisiaj mija 48 h i już nie zdążę . Ale myślę, że jak jutro z rana zrobię to tez będzie ok .

Do góry