reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2022

Dziewczyny a czy miewacie bóle brzucha/podbrzusza i takie jakby lekkie skurcze. Ja co jakiś czas , najczęściej w nocy mam takie kilku- kilkunastominutowe bóle brzucha z lekkimi skurczami . I zastanawiam się czy to Ok.

reklama
Dziewczyny a czy miewacie bóle brzucha/podbrzusza i takie jakby lekkie skurcze. Ja co jakiś czas , najczęściej w nocy mam takie kilku- kilkunastominutowe bóle brzucha z lekkimi skurczami . I zastanawiam się czy to Ok.
Tak, to całkiem normalne, rozciąga się macica żeby pomieścić pęcherzyk. Przy pierwszej ciąży jak takie coś poczułam to byłam na 100 procent pewna, że zaczyna mi się miesiączka i nawet tabletkę przeciwbólową wzięłam :p

Dziewczyny jakie badanie robiłyście oprócz Bety? Poszłam dziś na powtórne po 48h, nie mogłam sobie przypomnieć nazwy badania tego drugiego a panie mówią że one nie wiedzą jakie się robi badanie w ciąży na p (tyle pamiętałam) ... :errr: czytała mi pani całą listę i wybrałam progesteron i nie wiem czy dobrze
Ja zrobiłam progesteron dodatkowo i tsh.

Tak, to całkiem normalne, rozciąga się macica żeby pomieścić pęcherzyk. Przy pierwszej ciąży jak takie coś poczułam to byłam na 100 procent pewna, że zaczyna mi się miesiączka i nawet tabletkę przeciwbólową wzięłam :p
O tak, tak to taki ból podobny do zbliżającej się @. Ja dość ciężko przechodziłam zawsze @ i tak samo dzień przed tym jak miała przyjść bardzo bolał mnie brzuch i byłam w 100 % przekonana , że to ona , a tu jednak dwie kreseczki 😊

Te ktore ze mna pisały, trzymajcie sie kochane, dziekuje za wsparcie które ostatnio bardzo potrzebowalam ❤️ tutaj bardzo fajna byla atmosfera za co wam z calego serca dziekuje. ❤️ Nie chce robić dramy wiec znikam, nie bede wam juz zawadzać
Mnie tez nie przeszkadzasz nic a nic! Chyba najlepiej zapytać kogos kto jest już w ciązy. Przykro mi, że spotkałaś się tu aż z takim brakiem empatii.
Mam nadzieję, że za chwile zagościs, tu na dobre
tak racja! :) myślałam o tym, żeby za np. 3 tygodnie- miesiac stworzyc już zamknięta grupe, gdzie będziemy mogły dodawac zdj usg itd ☺️
Zdecydowanie za wczesniej na watek zamknięty. Przeciez nikt nie pozna Twogo dziecka przez zdjęcie USG spokojnie mozna wstawiac tu na watek.
A pobolewaja Was tez jajniki? 🤔
Czasem tak

reklama
Do góry