Tak są nawet kalkulatory, które przeliczają przyrost bety i po 72h Także trzymam kciuki!Właśnie dzisiaj mija 48 h i już nie zdążę . Ale myślę, że jak jutro z rana zrobię to tez będzie ok .
reklama
KaMaLi
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny
Jej dużo się dzieje w grupie. Jeśli chodzi o jakieś nieporozumienia- dziewczynki szkoda nerwów! Nie dość, że życie w realu czasem daje w kość, to i w necie jakieś zgrzyty? Kochajta się! Kibicujcie jedna drugiej.
Co do mnie, to mam wizytę w piątek. Kolejny krwotok dziś ustał, objawy dalej są, także z doświadczenia wiem, że dzidzia przetrwała.
Trzymajcie kciuki za piątkową wizytę! Trochę się obawiam, że beta jest wysoka ponad 77 tysięcy
Trzymam za Was kciuki i zazdroszczę tym z Was, które przechodzą te początki łagodnie, bez stresu
Jej dużo się dzieje w grupie. Jeśli chodzi o jakieś nieporozumienia- dziewczynki szkoda nerwów! Nie dość, że życie w realu czasem daje w kość, to i w necie jakieś zgrzyty? Kochajta się! Kibicujcie jedna drugiej.
Co do mnie, to mam wizytę w piątek. Kolejny krwotok dziś ustał, objawy dalej są, także z doświadczenia wiem, że dzidzia przetrwała.
Trzymajcie kciuki za piątkową wizytę! Trochę się obawiam, że beta jest wysoka ponad 77 tysięcy
Trzymam za Was kciuki i zazdroszczę tym z Was, które przechodzą te początki łagodnie, bez stresu
wezsietatatooo
Dziewczyny, a tak z ciekawości, czy któraś odczuwa już dyskomfort w obcisłych spodniach? Założyłam jeansy do pracy i nie mogłam wytrzymać, cały dzień chodziłam z rozpiętymi spodniami, szczęście, że akurat miałam dłuższą marynarkę Jak zakładam materiałowe spodnie to pod spodem muszę mieć rajstopy bo jest mi zwyczajnie zimno i też mnie uciskają Dodam, że mam 165 cm i wyjściowo 53 kg, zawsze miałam płaski brzuch i już odczuwam, że niekiedy mi zwyczajnie ciasno. Może grubsze leginsy będą dobrym rozwiązaniem?
staraczka_22
Ja mialam parę razy dyskomfort ale nie codziennie tak jest tylko jak miałam wzdęty brzuch po jedzeniu hahaDziewczyny, a tak z ciekawości, czy któraś odczuwa już dyskomfort w obcisłych spodniach? Założyłam jeansy do pracy i nie mogłam wytrzymać, cały dzień chodziłam z rozpiętymi spodniami, szczęście, że akurat miałam dłuższą marynarkę Jak zakładam materiałowe spodnie to pod spodem muszę mieć rajstopy bo jest mi zwyczajnie zimno i też mnie uciskają Dodam, że mam 165 cm i wyjściowo 53 kg, zawsze miałam płaski brzuch i już odczuwam, że niekiedy mi zwyczajnie ciasno. Może grubsze leginsy będą dobrym rozwiązaniem?
karolciaxd.x3
Ja jeszcze nie mam takiego uczucia, ale pewnie kwestia czasu xd a który to tydzień u ciebie ?Dziewczyny, a tak z ciekawości, czy któraś odczuwa już dyskomfort w obcisłych spodniach? Założyłam jeansy do pracy i nie mogłam wytrzymać, cały dzień chodziłam z rozpiętymi spodniami, szczęście, że akurat miałam dłuższą marynarkę Jak zakładam materiałowe spodnie to pod spodem muszę mieć rajstopy bo jest mi zwyczajnie zimno i też mnie uciskają Dodam, że mam 165 cm i wyjściowo 53 kg, zawsze miałam płaski brzuch i już odczuwam, że niekiedy mi zwyczajnie ciasno. Może grubsze leginsy będą dobrym rozwiązaniem?
olka11135
Dziewczyny, a tak z ciekawości, czy któraś odczuwa już dyskomfort w obcisłych spodniach? Założyłam jeansy do pracy i nie mogłam wytrzymać, cały dzień chodziłam z rozpiętymi spodniami, szczęście, że akurat miałam dłuższą marynarkę Jak zakładam materiałowe spodnie to pod spodem muszę mieć rajstopy bo jest mi zwyczajnie zimno i też mnie uciskają Dodam, że mam 165 cm i wyjściowo 53 kg, zawsze miałam płaski brzuch i już odczuwam, że niekiedy mi zwyczajnie ciasno. Może grubsze leginsy będą dobrym rozwiązaniem?
Może coś takiego https://allegro.pl/oferta/powiekszacz-paska-przedluzka-do-spodni-w-ciazy-10987415431
wezsietatatooo
Leci właśnie 7. Może to rzeczywiście wzdęciaJa jeszcze nie mam takiego uczucia, ale pewnie kwestia czasu xd a który to tydzień u ciebie ?
karolciaxd.x3
Możliwe ale chociaż będziesz przyzwyczajona jak brzuszek zacznie być widaćLeci właśnie 7. Może to rzeczywiście wzdęcia
reklama
karolciaxd.x3
Kurde zapiszę to, bo na bank się przyda
Podziel się: