reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2022

Dziewczyny zazdroszczę tych wizyt. Ja dopiero 18.01, ale ta Pani doktor jest bardzo rozchwytywana i nie było szansy przełożyć na wcześniejszy termin. Próbowałam się do niej dostać pół roku na kontrolę torbieli i udało mi się zapisać 1 grudnia właśnie na przyszły wtorek, a w międzyczasie się coś wykluło 😂

reklama
a w jakich aplikacjach obliczacie sobie termin porodu? 🤔
Ja mam na razie az 3 zainstalowane nie wiem którą wybiorę ☺️
Ciąża +
Preglife
HiMommy!

W ciąża+ jest fajnie pokazana aktualna wielkość zarodka (można wybrać z 3 różnych opcji do porównania - wg zwierząt, owoców oraz słodyczy 😹)

Ja mam na razie az 3 zainstalowane nie wiem którą wybiorę ☺️
Ciąża +
Preglife
HiMommy!

W ciąża+ jest fajnie pokazana aktualna wielkość zarodka (można wybrać z 3 różnych opcji do porównania - wg zwierząt, owoców oraz słodyczy 😹)
Tez mi sie to wlasnie podoba, jednakze troche mylace jest, ze mozna wybrac albo date miesiaczki, albo date poczecia, a przy dluzszych cyklach te daty nie pokrywaja sie

Ja lubie takze, ten kalkulator :)

a w jakich aplikacjach obliczacie sobie termin porodu? 🤔
Mam Preglife i ciąża plus
Tez mi sie to wlasnie podoba, jednakze troche mylace jest, ze mozna wybrac albo date miesiaczki, albo date poczecia, a przy dluzszych cyklach te daty nie pokrywaja sie

Ja lubie takze, ten kalkulator :)
Ooo wg tego co wkleiłaś poczelismy naszego Ptysia w urodziny mojego😍😍😍

reklama
4t+4d
U mnie transfer 5-dniowego mrozaka 29go grudnia więc termin wypada na 16go września.

Dzisiejsze wyniki
Estradiol 254.7
Progesteron 13.32
Beta 1004

Pierwsza wizyta 25go stycznia (6t+4d)
U mnie zapłodnienie niby było 24 grudnia.. Według aplikacji i też tak się kochaliśmy... Według apki termin 16.17 września.. Ja ze wzdlgkefu na straty wcześniejsze idę już teraz w czwartek na wizytę.. Więc nie nastawiam się na serduszko... Ale już tydzień później tak.. 😊

Do góry