reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2022

reklama
Ja zadzwonilam dzisiaj do poloznej.. Od rana tak mnie jajnik boli, a paracetamol nie pomaga :( umowila mi od razu na dzisiaj wizyte, zeby zobaczyc czy dzieciatko sie przypadkiem gdzies indziej nie zagniezdzilo :oops: jestem przestraszona
Trzymam kciuki aby było ok! Daj znać po wizycie. Który to tc dziś?

Ja tez, ale czuje ze od wczoraj sie to wzmogło, głowa na szczęście nie boli, ale uczucie mdłości w ogóle nie odpuszcza, do tego ja nie zjem co 2,3 godz. to głód wręcz wywołuje już odruch wymiotny.
Jak ja to ogarnę w pracy, żeby się nikt nie zorientował 🤔😉
Mam to samo, siedzę właśnie w pracy. Kupiłam sobie ciastka z ziarnami i podjadam, nie mogę dopuścić do głodu bo będzie źle 😅 A pierwsze co dzisiaj zrobiłam jak wstałam to zjadłam śniadanie i dużo pije. Ehh, mam nadzieje że nie zacznę szybko tyć 😊

Dziewczyny tak podpytam :)
Kiedy planujecie iść na L4? A może już jesteście? Może ktoś ma pracę biurową?
Ja akurat taką mam i chciałabym jak najdłużej, ale nie wiem czy dam radę. Dopiero co zmieniłam pracę i niedawno podpisałam umowę i tak sie stało, że akurat trafił się dzidziuś. Chciałabym przwpracować jak najdłużej, bo też nie chce wyjść na taką, co przychodzi i zaraz zachodzi w ciążę i idzie. Chociaż z drugiej strony nie wiem ile wytrzymam 🤷‍♀️
Jak to jest z Wami?

reklama
Dziewczyny tak podpytam :)
Kiedy planujecie iść na L4? A może już jesteście? Może ktoś ma pracę biurową?
Ja akurat taką mam i chciałabym jak najdłużej, ale nie wiem czy dam radę. Dopiero co zmieniłam pracę i niedawno podpisałam umowę i tak sie stało, że akurat trafił się dzidziuś. Chciałabym przwpracować jak najdłużej, bo też nie chce wyjść na taką, co przychodzi i zaraz zachodzi w ciążę i idzie. Chociaż z drugiej strony nie wiem ile wytrzymam 🤷‍♀️
Jak to jest z Wami?
Ja niestety już jestem na L4 z uwagi na te plamienie z 3 stycznia (no i poronienie w tamtym roku). Mam też nakaz odpoczynku i leżenia.

Do góry