reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2022

Oo widzisz, u mnie głównie zaczęły się bóle głowy i to, że tak mi niedobrze. Ale nie wiem, czy te bóle głowy mogą być spowodowane ciąża czy to od czegoś innego. Ja póki co nie mam aplikacji :)
Dziewczyny u mnie na bole głowy sprawdza sie spacer. Może to banalne i pewnie nie każdemu pomoże, ale jak dotad 30-40 minut na zewnątrz i jak ręka odjął. Gorzej w pracy wiadomo. U mnie sprawa łatwiejsza bo nie mam dzieciaczków, a pies zawsze chętny.

reklama
Oo widzisz, u mnie głównie zaczęły się bóle głowy i to, że tak mi niedobrze. Ale nie wiem, czy te bóle głowy mogą być spowodowane ciąża czy to od czegoś innego. Ja póki co nie mam aplikacji :)
W poprzedniej ciązy 3-4 razy w tyg umierałam z bólu głowy
Po porodzie na szczęście przeszło

Cześć dziewczyny. Troszkę Was już podczytuje nieśmiało.
Jakie miałyście przyrosty na samym początku??? U.mnie 5.01 beta 137 progesteron 40, 7.01 beta 463 progesteron 50. Beta przyrost 214% wg kalkulatora. Trochę mni martwi też wysokość progestetonu😒 jestem po stracie w12tc rok temu a to był 8cs
Ja mialam wzrost ok 250% a proga 113, lekarz mówił, że ok.

A ja mam jakieś jazdy ze snem, których nigdy nie miałam. Nie dość, że wieczorem nie mogę zasnąć, potem budzę się parę razy w nocy, a na koniec nad ranem, ale tak że jest jeszcze za wcześnie i znowu nie mogę zasnąć. A jak dzwoni budzik to się nie mogę zebrać z łóżka.
Ja też mam problemy ze snem, budzę się w nocy i wstaję o 5:00…

To ja zawsze byłam śpiochem, tylko przykładałam głowę do poduszki i od razu spałam, a teraz się wiercę i kręcę i spać nie mogę

W ogóle jak obliczacie sobie wiek ciąży? Bo mi ciąża+ pokazuje 4t1d na podstawie daty zapłodnienia, a nie długości cyklu. Femometer za to 5t2d na podstawie długości cyklu i juz zgłupiałam 😅

reklama
Do góry