A na co dostałaś zastrzyk?Będzie dobrze też mam stratę synka w 17tyg ponad rok starań i wkoncu w wigilię owulacja i się udało.. Odrazu dostałam zastrzyki.. Wizyta w czwartek oby było wszystko dobrze jak na ten moment
reklama
Patrycja899
Fanka BB :)
Witam Was wszystkie i też podzielę się swoją nadzieją i historią.
Jest to moja 3 ciąża, dwie poprzednie zakończone w 9 tc - obie puste jajo; pierwsza całkowicie bezobjawowo, dopiero usg wykazało brak zarodka. Druga już stymulowana, plamienia i krwawienia od 5tyg, w czasie protestów wobec ustawy antyabor i covid usunięta dopiero w 9 tyg.
Obecnie 5t5dz wczoraj potwierdzona, ale jeszcze bez zarodka. Przy pobieraniu cytologii informacja o brązowym plemieniu, więc już stres i nerwy. Zalecenia: duphaston 2x1, zrobienie bety dwukrotnie i w piątek wizyta. Przyznam, że nie chcę myśleć negatywnie, ale to chyba jest silniejsze ode mnie. Niby puste jajo nie powinno się powtarzać, ale po dwukrotnym już chyba weszło w myśli.
Jest to moja 3 ciąża, dwie poprzednie zakończone w 9 tc - obie puste jajo; pierwsza całkowicie bezobjawowo, dopiero usg wykazało brak zarodka. Druga już stymulowana, plamienia i krwawienia od 5tyg, w czasie protestów wobec ustawy antyabor i covid usunięta dopiero w 9 tyg.
Obecnie 5t5dz wczoraj potwierdzona, ale jeszcze bez zarodka. Przy pobieraniu cytologii informacja o brązowym plemieniu, więc już stres i nerwy. Zalecenia: duphaston 2x1, zrobienie bety dwukrotnie i w piątek wizyta. Przyznam, że nie chcę myśleć negatywnie, ale to chyba jest silniejsze ode mnie. Niby puste jajo nie powinno się powtarzać, ale po dwukrotnym już chyba weszło w myśli.
KikaRika
Moderatorka
Polecam analizę Pana Tabletki. Można wybrać coś odpowiedniego dla siebie.Może to głupie, ale z imionami się wstrzymuję, żeby nie zapeszyć. Dziewczyny jakie suplementy przyjmujecie?
Witaminy w ciąży - jak wybrać najlepsze? Ranking suplementów diety - Pan Tabletka
Jak wybrać witaminy w ciąży i przy karmieniu piersią - mam dla Ciebie analizę i ranking topowych suplementów dla kobiet w ciąży. Zapraszam!
pantabletka.pl
KikaRika
Moderatorka
Witam Was wszystkie i też podzielę się swoją nadzieją i historią.
Obecnie 5t5dz wczoraj potwierdzona, ale jeszcze bez zarodka. Przy pobieraniu cytologii informacja o brązowym plemieniu, więc już stres i nerwy. Zalecenia: duphaston 2x1, zrobienie bety dwukrotnie i w piątek wizyta. Przyznam, że nie chcę myśleć negatywnie, ale to chyba jest silniejsze ode mnie. Niby puste jajo nie powinno się powtarzać, ale po dwukrotnym już chyba weszło w myśl.
Wiem że łatwiej powiedzieć ale musisz myśleć pozytywnie. Trzymam kciuki .
To moja 4ta ciąża, jedną też straciłam i mimo tego że mam 2ke zdrowych dzieci to przy każdej okazji sprawdzam czy nie krwawię... Całą ostatnią ciążę to przeżywałam. Także po stracie zawsze zostaje strach z tyłu głowy. Choć nie ma co porównywać obu naszych przypadków.
Jestem z Tobą, wierzę że tym razem będzie dobrze
Jakie imię dla córki wybraliście? U nas będzie Maksymilian albo Laura, gdybym mogła wybierać sama to byłaby Inga lub Kalina albo Julian
Widzę że Maksymilian ma wziecie, ja mam właśnie Maksa w kwietniu będzie miał 3 latka. Fajny chłopak, ale bardzo ruchliwy i trochę łobuz, także uważajcie hahaAle extra, uwielbiam akcję- imiona! Dzielcie się pomysłami! Ja mam wrażenie, że będzie chłopiec i póki co jedyne co chodzi mi po głowie to również Maksymilian a gdyby była jednak dziewczynka to na bank Kornelia
Niestety tylko 16,8. Wysoki deficyt. Już zaczęłam brać witaminę D na własną rękę. W poniedziałek wizyta to może dostanę coś więcej.Jaki poziom wit D Ci wyszedł?
Ja badałam w tamtym tygodniu i mam 102. Jest to dużo ponad naszą polską normę, ale dążyłam do takiego poziomu, głównie przez to co teraz się dzieje, a wiadomo że odpowiedni poziom chroni znacznie przed zarazeniem Z poziomu 53, do 102 doprowadziłam w 2 miesiące.
Ja biorę MamaDHA Premium Plus i Folik.Może to głupie, ale z imionami się wstrzymuję, żeby nie zapeszyć. Dziewczyny jakie suplementy przyjmujecie?
reklama
Ankosik
Fanka BB :)
A ja mam jakieś jazdy ze snem, których nigdy nie miałam. Nie dość, że wieczorem nie mogę zasnąć, potem budzę się parę razy w nocy, a na koniec nad ranem, ale tak że jest jeszcze za wcześnie i znowu nie mogę zasnąć. A jak dzwoni budzik to się nie mogę zebrać z łóżka.
Podziel się: