Jakie imię dla córki wybraliście? U nas będzie Maksymilian albo Laura, gdybym mogła wybierać sama to byłaby Inga lub Kalina albo JulianU mnie wszyscy, którzy wiedzą o ciąży mówią, że to będzie dziewczynka. Zresztą ja też tak czuję od początku już nawet zaczęliśmy się zwracać do brzucha po imieniu. Jeszcze sporo czasu zanim dowiemy się kto tam nam w brzuszkach rośnie
Przy mnie mogą cukierki leżeć, ale i tak nie wezmę. Ale... Żeby dostarczyć magnez kupuje czekolady 90-99%
Co do kawy, piję teraz max 3 na tydzień i żadnej do końca nie dopijam. Wcześniej zaczynałam pracę od kawy.
reklama
Miętusek
Moderator
Jaki poziom wit D Ci wyszedł?Ja dziś 6t3d. Co do słodyczy, przed ciążą jadałam ich sporo - moje największe uzależnienie. Teraz staram się jeść mniej, wręcz się ograniczać.
Ale za to szybko robię się głodna, choć i tak nie za wiele mogę zjeść. Także u mnie sporo małych posiłków. Jak się robię głodna to zaczyna mnie mdlić. Po przebudzeniu też czuję delikatne mdłości.
Co do leków to mam luteinę - 1 rano, 2 na wieczór i duphaston 2 razy dziennie.
Za mną też już badania z krwi. Okazało się, że mam dość mocny niedobór witaminy D i trochę się tym martwię.
Ja badałam w tamtym tygodniu i mam 102. Jest to dużo ponad naszą polską normę, ale dążyłam do takiego poziomu, głównie przez to co teraz się dzieje, a wiadomo że odpowiedni poziom chroni znacznie przed zarazeniem Z poziomu 53, do 102 doprowadziłam w 2 miesiące.
Miętusek
Moderator
My już od roku mamy wybraną LiliankęJakie imię dla córki wybraliście? U nas będzie Maksymilian albo Laura, gdybym mogła wybierać sama to byłaby Inga lub Kalina albo Julian
Dla chłopaka mielibyśmy duży problem z wyborem, bo w sumie żadne nam się nie podoba ;p
Jednak ten Julian.. Powiem Ci, że ładne
Laura i Maksymilian też ładne
wezsietatatooo
Fanka BB :)
U mnie wszyscy, którzy wiedzą o ciąży mówią, że to będzie dziewczynka. Zresztą ja też tak czuję od początku już nawet zaczęliśmy się zwracać do brzucha po imieniu. Jeszcze sporo czasu zanim dowiemy się kto tam nam w brzuszkach rośnie
Przy mnie mogą cukierki leżeć, ale i tak nie wezmę. Ale... Żeby dostarczyć magnez kupuje czekolady 90-99%
Co do kawy, piję teraz max 3 na tydzień i żadnej do końca nie dopijam. Wcześniej zaczynałam pracę od kawy.
Ja od razu założyłam, ze to dziewczynka Moje top 3 to Pola, Laura i KlaraU mnie wszyscy, którzy wiedzą o ciąży mówią, że to będzie dziewczynka. Zresztą ja też tak czuję od początku już nawet zaczęliśmy się zwracać do brzucha po imieniu. Jeszcze sporo czasu zanim dowiemy się kto tam nam w brzuszkach rośnie
Miętusek
Moderator
PolaJa od razu założyłam, ze to dziewczynka Moje top 3 to Pola, Laura i Klara
niunia2324
Fanka BB :)
Ale extra, uwielbiam akcję- imiona! Dzielcie się pomysłami! Ja mam wrażenie, że będzie chłopiec i póki co jedyne co chodzi mi po głowie to również Maksymilian a gdyby była jednak dziewczynka to na bank Kornelia
2 lata temu jak byłam w ciązy z Olinkiem to dla dziewuszki wahaliśmy się między Laura, Pola i KorneliaJa od razu założyłam, ze to dziewczynka Moje top 3 to Pola, Laura i Klara
Miętusek
Moderator
Olinek to zdrobnienie od Oliwiera? W sumie to męskie imię mi się podoba2 lata temu jak byłam w ciązy z Olinkiem to dla dziewuszki wahaliśmy się między Laura, Pola i Kornelia
reklama
Nie, od OlkaOlinek to zdrobnienie od Oliwiera? W sumie to męskie imię mi się podoba
Podziel się: