Miętusek
Moderator
Bo mam znajomych, którzy na Oliwiera mówią Oliś tak naprawdę każde imię ma coś w sobie to zależy tylko z kim nam się kojarzyNie, od Olka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bo mam znajomych, którzy na Oliwiera mówią Oliś tak naprawdę każde imię ma coś w sobie to zależy tylko z kim nam się kojarzyNie, od Olka
Będzie dobrze też mam stratę synka w 17tyg ponad rok starań i wkoncu w wigilię owulacja i się udało.. Odrazu dostałam zastrzyki.. Wizyta w czwartek oby było wszystko dobrze jak na ten momentNieśmiało się przywitam i mam ogromną nadzieję zostać z Wami do samego końca!
Mam na pokładzie juz 2,5 latka, planowany termin na 6 września.
Moja ostatnia ciąża zakończyła się w 15 t.c.
Wierzę, ze teraz będzie dobrze, chociaż nie ukrywam, że obawy mam ogromne...
Szczególnie, że dziś zauważyłam jasnoróżowe/jasnobrązowe plamienia... Widoczne jedynie na papierze toaletowym, ale już mnie to przeraziło. Gin profilaktycznie kazała brać luteinę.
Ja tez się z imionami wstrzymuję choć wiadomo, że się o tym myślało nawet podczas starań po prostuMoże to głupie, ale z imionami się wstrzymuję, żeby nie zapeszyć. Dziewczyny jakie suplementy przyjmujecie?
My juz imiona mamy wybrane od końcówki ostatniej ciąży jak juz wiedzielismy na 100% że będzie OlekMoże to głupie, ale z imionami się wstrzymuję, żeby nie zapeszyć. Dziewczyny jakie suplementy przyjmujecie?
Z supli biorę:Może to głupie, ale z imionami się wstrzymuję, żeby nie zapeszyć. Dziewczyny jakie suplementy przyjmujecie?
Pregna plus.Może to głupie, ale z imionami się wstrzymuję, żeby nie zapeszyć. Dziewczyny jakie suplementy przyjmujecie?