niunia2324
Fanka BB :)
Matko, jakie ogórki kiszone są pyszne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A już przestałaś krwawić? Ile takie krwawienie trwa?Ja nawet bety nie robiłam. Stwierdziłam, że nie będę się stresować, jak ostatnim razem. Jestem juz po 1 USG, mam nadzieję, że już żadnego krwotoku nie będzie.
Trochę mnie tu nie było i mam zaległości, ale również trzymam za Ciebie mocno kciuki mocno wierzę, że wszystko będzie dobrze. Dawaj znać czy wszystko dobrzeKochane dzięki za wsparcie Może tym razem wytrzymamy.
Co do rosnącej bety - różnie to bywa. Koleżanka też nie miała przyrostu takiego jak powinna, a wszystko skończyło się dobrze
U mnie wszyscy, którzy wiedzą o ciąży mówią, że to będzie dziewczynka. Zresztą ja też tak czuję od początku już nawet zaczęliśmy się zwracać do brzucha po imieniu. Jeszcze sporo czasu zanim dowiemy się kto tam nam w brzuszkach rośnieO ja identycznie przez całe święta zjadłm chyba jednego pierniczka i jednego cukierka. Jeszcze ciasta i takie tam ok, ale takie słodycze w czystej postaci to zero.
Miałam tak w ciąży z córką więc mój mąż już oświadczył że na pewno dziewucha