reklama
niunia2324
Fanka BB :)
Dokładnie tak, a najlepiej 3Dziękuję za odpowiedź. Tylko jak to policzyć? Od ostatniej miesiączki? To liczenie jest jakieś zawiłe dla mnie apka pokazuje mi że teraz jest 4+4. Czyli powinnam czekać jeszcze przynajmniej 2 tyg?
Atramentowa
Kurcze współczuję a który masz teraz tydzień?Dziewczyny jak u was samopoczucie? U mnie zaczęły się takie mdłości ze szok W pierwszej ciąży to samo miałam do końca pierwszego trymestru.
U mnie dziś 4+6 i hmm w sumie to nic...
Czuję się spoko, jakbym nie była w ciąży, więc oczywiście w kółko się zastanawiam czy aby na pewno jestem
Chociaż ja z moich poprzednich ciąż najgorzej wspominam zdecydowanie dopiero 3 trymestr. Pierwszy trymestr był względnie łaskawy dla mnie, chociaż za drugiem razem miałam trochę mdłosci i przede wszystkim w kółko tylko spałam. Ale mówią że co ciąża to może być zupełnie inaczej więc na razie nastawiam się na wszystko
Ja to odliczam dni do wizyty chociaż pewnie za dużo się na niej nie dowiem, bo będzie dopiero 6+2 ale i tak nie mogę się doczekać.
Chyba potrzebuje tego żeby ktoś kto nie jest mną powiedział do mnie że jestem jednak w tej ciąży
Euforia0204
mnie ostatnio łapią czasem mdłości straszne :/ jestem na maxa zmeczona i bola mnie sutki. Dziś 5t4d łatwo nie jest ale te objawy mnie bardzo cieszą bo czuję ze coś się dzieje. Tydzień temu brak objawów mnie stresowałDziewczyny jak u was samopoczucie? U mnie zaczęły się takie mdłości ze szok W pierwszej ciąży to samo miałam do końca pierwszego trymestru.
Euforia0204
ja miałam mieć wizytę dziś ale jednak będzie za tydzień we wtorek w 6t5d i tez nie mogę wytrzymać… ile można czekaćKurcze współczuję a który masz teraz tydzień?
Czuję się spoko, jakbym nie była w ciąży, więc oczywiście w kółko się zastanawiam czy aby na pewno jestem
Chociaż ja z moich poprzednich ciąż najgorzej wspominam zdecydowanie dopiero 3 trymestr. Pierwszy trymestr był względnie łaskawy dla mnie, chociaż za drugiem razem miałam trochę mdłosci i przede wszystkim w kółko tylko spałam. Ale mówią że co ciąża to może być zupełnie inaczej więc na razie nastawiam się na wszystko
Ja to odliczam dni do wizyty chociaż pewnie za dużo się na niej nie dowiem, bo będzie dopiero 6+2 ale i tak nie mogę się doczekać.
Chyba potrzebuje tego żeby ktoś kto nie jest mną powiedział do mnie że jestem jednak w tej ciąży
U mnie jednego dnia są mikromdlosci i ból piersi a następnego dnia praktycznie nic dzisiaj rano mi się trochę w głowie kręciło przez jakieś dwie godziny , a teraz mnie gardło zaczyna boleć bo zjadłam rano zimnego jogurta a u mnie to szybko po czymś zimnym no ale byłam głodna a Wy dziewczyny co jadacie rano ?Dziewczyny jak u was samopoczucie? U mnie zaczęły się takie mdłości ze szok W pierwszej ciąży to samo miałam do końca pierwszego trymestru.
d0mi
Zaangażowana w BB
Cześć dziewczyny, jestem nowa. 29.12 zrobiłam test i dwie grube krechy wyszły dla pewności powtórzyłam rano i to samo. Termin w aplikacji pokazuje mi na 5 września. To moja pierwsza ciąża po pierwszym miesiącu starań, nie robiłam żadnej bety ani progesteronu. Wizytę u lekarza mam 13 stycznia, objawy to ból piersi i czasami jakieś kłucie w podbrzuszu. Żadnych plamień ani innych objawów. Dzisiaj to 5+2. Siedzę i czekam na wizytę, biorę tylko kwas foliowy. Zapoznaje się dopiero ze wszystkim i trochę jestem niedoinformowana, wy już po jakichś podstawowych badaniach jesteście, a ja nic
U mnie 5+3 i też nie mogłam uwierzyć że jestem mimo że planowaliśmyale teraz po tych mdłościach to już nie mam wątpliwościKurcze współczuję a który masz teraz tydzień?
reklama
staraczka_22
U mnie 5tc i tylko czuje taki ból podbrzusza jak w pierwszy dzień miesiączki. Mdlosci póki co nie mam. Chodzę po prostu wcześniej spać i bardzo mi się chce pić.
Podziel się: