reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2022

Dziewczyny jak u was samopoczucie? U mnie zaczęły się takie mdłości ze szok 😭 W pierwszej ciąży to samo miałam do końca pierwszego trymestru.
Hej,
Nawet znośnie, mdłości zajadam, wyostrzony węch, piersi w miarę, tylko przy karmieniu czuje bolesność sutków.
Ale na prawdziwy armagedon mdłościowy dopiero się szykuję, w poprzedniej ciąży ścinało mnie około 7 tygodnia, moze być podobnie 😉

reklama
Badanie bety hcg i progesteronu mozna zrobić na własną rękę w każdym laboratorium? Bez skierowania?

U mnie 5+3 i też nie mogłam uwierzyć że jestem mimo że planowaliśmy😂ale teraz po tych mdłościach to już nie mam wątpliwości 🙃
Ha! Mam podobnie, zwłaszcza iz na syna naprawdę dlugo czekaliśmy...a tu pierwszy cykl, który w ogóle mi wrócił po porodzie a tu taki news, szok😅😁

U mnie jednego dnia są mikromdlosci i ból piersi a następnego dnia praktycznie nic 🤷 dzisiaj rano mi się trochę w głowie kręciło przez jakieś dwie godziny , a teraz mnie gardło zaczyna boleć bo zjadłam rano zimnego jogurta a u mnie to szybko po czymś zimnym 😭 no ale byłam głodna 😣 a Wy dziewczyny co jadacie rano ?
Głównie jajka i kanapki 😁

Hej,
Nawet znośnie, mdłości zajadam, wyostrzony węch, piersi w miarę, tylko przy karmieniu czuje bolesność sutków.
Ale na prawdziwy armagedon mdłościowy dopiero się szykuję, w poprzedniej ciąży ścinało mnie około 7 tygodnia, moze być podobnie 😉

U mnie też armagedon mdłosciowy w poprzedniej ciąży byl ok 7 tyg i aż się boje powtorki 😱 póki co czasem popołudniu mam małe, do piersi prawie się dotknąć dziś nie mogę 😔

reklama
No to jutro podjadę przed pracą. Aż ciekawe co mi wyjdzie 😮 dzięki za informację 🥰

Betę i progesteron zrobisz w każdym prywatnym laboratorium bez skierowania, na czczo być nie trzeba. W wyniku bardziej istotny jest przyrost beta, czyli badanie najlepiej powtórzyć po 48 ewentualnie 72h
Trzymam kciuki za dobre wyniki👍😁

Do góry