reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2022

Dziewczyny jak u was samopoczucie? U mnie zaczęły się takie mdłości ze szok 😭 W pierwszej ciąży to samo miałam do końca pierwszego trymestru.
Hej,
Nawet znośnie, mdłości zajadam, wyostrzony węch, piersi w miarę, tylko przy karmieniu czuje bolesność sutków.
Ale na prawdziwy armagedon mdłościowy dopiero się szykuję, w poprzedniej ciąży ścinało mnie około 7 tygodnia, moze być podobnie 😉

reklama
Badanie bety hcg i progesteronu mozna zrobić na własną rękę w każdym laboratorium? Bez skierowania?

U mnie 5+3 i też nie mogłam uwierzyć że jestem mimo że planowaliśmy😂ale teraz po tych mdłościach to już nie mam wątpliwości 🙃
Ha! Mam podobnie, zwłaszcza iz na syna naprawdę dlugo czekaliśmy...a tu pierwszy cykl, który w ogóle mi wrócił po porodzie a tu taki news, szok😅😁

U mnie jednego dnia są mikromdlosci i ból piersi a następnego dnia praktycznie nic 🤷 dzisiaj rano mi się trochę w głowie kręciło przez jakieś dwie godziny , a teraz mnie gardło zaczyna boleć bo zjadłam rano zimnego jogurta a u mnie to szybko po czymś zimnym 😭 no ale byłam głodna 😣 a Wy dziewczyny co jadacie rano ?
Głównie jajka i kanapki 😁

Hej,
Nawet znośnie, mdłości zajadam, wyostrzony węch, piersi w miarę, tylko przy karmieniu czuje bolesność sutków.
Ale na prawdziwy armagedon mdłościowy dopiero się szykuję, w poprzedniej ciąży ścinało mnie około 7 tygodnia, moze być podobnie 😉

U mnie też armagedon mdłosciowy w poprzedniej ciąży byl ok 7 tyg i aż się boje powtorki 😱 póki co czasem popołudniu mam małe, do piersi prawie się dotknąć dziś nie mogę 😔

reklama
No to jutro podjadę przed pracą. Aż ciekawe co mi wyjdzie 😮 dzięki za informację 🥰

Betę i progesteron zrobisz w każdym prywatnym laboratorium bez skierowania, na czczo być nie trzeba. W wyniku bardziej istotny jest przyrost beta, czyli badanie najlepiej powtórzyć po 48 ewentualnie 72h
Trzymam kciuki za dobre wyniki👍😁

Do góry