Tak beta 30.12 wynosiła 84 a prog 32 . Jutro powtarzam . Biorę profilaktycznie 1 tabl duphastonu raz dziennie . Mam za sobą ciąże biochemiczną i puste jajo płodowe . Jutro też umawiam się na pierwszą wizytę .nic nie brałam i nie miałam zaleceń bo moj prog wynosi 35
Badalas już betę i prog?
reklama
Współczuję Ci przeżycia tych okropności mam nadzieję że teraz będzie dobrze niech nasze kulki rosną zdrowoKochana. Ja też trochę plamiłam, a nawet lekko krew poleciała, ale to raczej od zastrzyków z heparyny.
W poprzedniej ciąży miałam krwotoki. Krew się ze mnie dosłownie lała, przez ubranie, po podłodze. Okazało się, że jest krwiak i bedzie sie tak oczyszczał. Dzidziuś nie przetrwał, ale z uwagi na moją chorobę krwi o której nie wiedziałam
Koleżanka w ciąży miała brunatne plamienia od początku do chyba 15 tc. Progesteron w normie .Lekarze poqiedzieli, że taka jej natura
Jest publiczne, myślę, że za jakiś czas jak już się nazbiera nas więcej utworzymy grupę zamkniętą i tam się przeniesiemy, bo jednak tu opowiadamy o sobie a i przyjdzie czas usg itd wiec lepiej byłoby aby nie było to ogólnodostępne.Dziewczyny jeszcze jedno pytanie, ale takie technicznie do tego forum. Gdzieś mi na innym wątku tutaj mignęło, że niektóre grupy/fora są prywatne. Nasze jest nadal publiczne tak ?
Ktoś nagle może nasze zmienić na prywatne i może się okazać, że nie będę miała dostępu do Waszych wypowiedzi ?
Z tego co wiem z tej grupy nie da się nagle zrobić prywatnej. Trzeba po prostu założyć nowy temat
niunia2324
Fanka BB :)
Układam sobie plan w głowie od jakiegoś czasu, ale cały czas to odkładam, mam wrażenie, że nie wytrzymam tej histerii. Syn skończył w grudniu 18 miesięcy.A w jakim wieku jest Twój synek? Może spróbuj jakoś stopniowo ograniczać i tłumaczyć, wiem że to trudne ale lepiej tak niż tak nagle.
Atramentowa
Może sam się odstawi teraz. Podobno dużo dzieci się odstawia kiedy się jest w ciąży bo mleko inaczej smakuje.Układam sobie plan w głowie od jakiegoś czasu, ale cały czas to odkładam, mam wrażenie, że nie wytrzymam tej histerii. Syn skończył w grudniu 18 miesięcy.
A jeżeli to tylko nawyk do ssania to może próbuj go jakoś przekierować na przytulanie czy coś innego. Zwykle jest tak że to nam, mamom, jest ciężej z tym odstawianiem niż dzieciom więc przede wszystkim to Ty pewnie musisz być pewna że chcesz odstawić często jest tak że dziecko popłacze raz i po sprawie. Ono potrzebuje na pewno dalej bliskości ale bez piersi na pewno przeżyje uwierz mi
Hej dziewczyny!
To moja pierwsza (mam nadzieję ) ciąża.
Test pozytywny 31.12, poleciałam od razu zrobić beta hcg (70).
Pierwszy dzień ostatniej miesiączki to 30.11. Owulacja prawdopodobnie około 18.12. Cykle około 30-dniowe.
Kiedy jest sens iść do lekarza na potwierdzenie?
Pierwszy dzień ostatniej miesiączki to 30.11. Owulacja prawdopodobnie około 18.12. Cykle około 30-dniowe.
kosik_3
Hej dziewczyny!
Nie ma, lekarz na tym etapie i tak nic nie zobaczy. Ok 7tc idź na USG, wtedy będzie wszystko widać plus bijące serduszko
reklama
Podziel się: