reklama
Mikkka123
Fanka BB :)
Mi tez brudzi .Hej, czy Wam też ta luteina tak brudzi bieliznę? Czy ja ją za płytko zakładam
KikaRika
Moderatorka
Ja też bym nie dała radyWow, podziwiam, ja bym nie dała rady tyle wytrzymać w niewiedzy
Mikkka123
Ja mam ponieważ mam za soba 3 poronieniaA czy zanim Wam Wasz lekarz dał luteinę i czy duphaston ( chyba tak to się pisze )to robił Wam usg i zlecił Wam jakies dodatkowe badania ?
Klaudeczka94
Swoją droga mama mi opowiadała , że dawniej testy ciążowe nie były tak popularne i dostępne jak teraz i kobiety zazwyczaj zwlekały z wizyta u gin , że może jeszcze okres nadejdzie i dopiero jak Ok 2 tygodni okres się spóźniał to szły do ginekologa . Chyba wtedy były nieco zdrowsze psychicznie bo jak od mojej pierwszej wizyty dostaje kota do głowyJa też bym nie dała rady
Teresa27
Początkująca w BB
Na ile prawidłowe?Są kalkulatory bety , tam wpisujesz datę pierwszej i drugiej bety i jej wartości i on Ci wylicza % przyrost
niunia2324
Kwestia kadrowa,bo dla ciężarnych inaczej koduje się l4,i teraz pytanie czy kadrowa da cynk przełożonemu, że to "ciążowe" l4A czy mówilyscie od razu w pracy jak poszlyscie na L4 , że jesteście w ciąży ? Bo ja na razie dostałam L4 na 1,5 tygodnia wiec im powiedziałam , że po prostu jestem chora . Jak wszystko będzie ok to chciałabym wrócić na jakieś 2 tyg żeby pozamykać i dokończyć wszystkie sprawy i dopiero wtedy im powiedzieć.
olka11135
Na ile prawidłowe?
Twoja beta jutro powinna wynosić minimum 261 żeby można było uznać, że ciąża rozwija się prawidło
Tu masz kalkulator Link do: Kalkulator beta HCG - Plodnosc.pl warto też przy okazji zawsze zbadać progesteron
reklama
Mikkka123
Ja byłam 5+5 i było widac maluteńki zarodek , 3 lutego wizyta już mam nadzieje ze usłyszęDziewczyny, kiedy macie pierwsze USG i który to będzie u Was tydzien ciąży? Ja jutro po wynikach bety będę dzwonić i się umawiać. Nie chce pójść za wcześnie, żeby się nie stresować czemu nie ma jeszcze zarodka albo serduszka...
Załączniki
Podziel się: