reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2022

Ja właśnie takie coś mam! Nagle za kłucie i koniec. Wczoraj było po prawej stronie, już sobie wkręciłam że zagnieździło się w jajowodzie a dzisiaj te bole przeniosły się bardziej na środek, co trochę mnie uspokaja ale z drugiej strony są mocniejsze. Masz jakieś inne objawy?
@Klaudeczka94 doradziła nospe, może się skusze.
Ja mam po lewej stronie, ale owulacje mialam z prawego jajnika takze zagnieżdżenie w jajowodzie chyba odpada. Ja myślę że nagle zmiany w organizmie to powodują. Inne objawy h mnie to zapalenie pęcherza niestety, ogromny ból sutków, nudności które na szczęście ustąpiły 😊

reklama
2 lutego wydaje się strasznie odleglą datą! W tym samym tygodniu się wybiorę.
Dłuży się jak jasna cholera , ja jeszcze przeziębiona , wczoraj mnie coś kuło to tez wkręcalam sobie ze jakaś pozamaciczna , w ogóle objawow od samego początku praktycznie żadnych , tylko zwiekszona ilość sluzu 🙈nie wiem jak dotrwam do wizyty…

Ostatnia edycja:
Hej ☺️ może miałaś wcześniej owulację, mi też test wyszedł 4/5 dni przed miesiączką, kreski co prawda jaśniutkie ale widoczne. Wszystko będzie dobrze, powodzenia na becie, ja jutro robię powtórkę 🤗
Życzę też żeby beta bardzo była wysoka🙃ja jutro dopiero pierwsza robię MMA nadzieję że będzie duża 🙃

Ja mam po lewej stronie, ale owulacje mialam z prawego jajnika takze zagnieżdżenie w jajowodzie chyba odpada. Ja myślę że nagle zmiany w organizmie to powodują. Inne objawy h mnie to zapalenie pęcherza niestety, ogromny ból sutków, nudności które na szczęście ustąpiły 😊
Ja mam lekkie zawroty głowy, byłam bardzo poirytowana na początku tygodnia, dosc dużo śluzu, te kłucia, wcześniej mi się chce spać i rano bardzo jestem głodna. Dzisiaj miałam chyba też pierwsze mdłości 😅 ogólnie to czuję taki spokój (choć denerwuje się czy wszystko ok Hahaha) i podoba mi się że mamy nasz mały sekret z partnerem i nikt więcej o tym nie wie (ale mam ochotę powiedzieć rodzicom 🤦‍♀️). Weź tu zrozum kobietę!
Dłuży się jak jasna cholera , ja jeszcze przeziębiona , wczoraj mnie coś kuło to tez wkręcalam sobie ze jakaś pozamaciczna , w ogóle objawow od samego początku praktycznie żadnych , tylko zwiekszona ilość sluzu 🙈nie wiem jak dotrwam do wizyty…
Ja się jeszcze boje umawiać na wizytę. Póki co będę dzwonić do lekarza w poniedziałek zapisać się do położnej.

Ja mam lekkie zawroty głowy, byłam bardzo poirytowana na początku tygodnia, dosc dużo śluzu, te kłucia, wcześniej mi się chce spać i rano bardzo jestem głodna. Dzisiaj miałam chyba też pierwsze mdłości 😅 ogólnie to czuję taki spokój (choć denerwuje się czy wszystko ok Hahaha) i podoba mi się że mamy nasz mały sekret z partnerem i nikt więcej o tym nie wie (ale mam ochotę powiedzieć rodzicom 🤦‍♀️). Weź tu zrozum kobietę!
Oj tak, ja też już bym chciala wszystkim powiedzieć 🤣🤣 ale narzeczony mnie powstrzymuje jak na razie 🤣

Ja się jeszcze boje umawiać na wizytę. Póki co będę dzwonić do lekarza w poniedziałek zapisać się do położnej.
Ja jestem umówiona na piątek, wiem że za wcześnie ale mam nadzieję że coś już może będzie widać. Nie powiem, licze na szybkie zwolnienie bo w pracy jestem póki co sama i muszę otwierać i zamykać bramę a ona strasznie ciężka i lata na wszystkie strony 🥺

Oj tak, ja też już bym chciala wszystkim powiedzieć 🤣🤣 ale narzeczony mnie powstrzymuje jak na razie 🤣

Ja jestem umówiona na piątek, wiem że za wcześnie ale mam nadzieję że coś już może będzie widać. Nie powiem, licze na szybkie zwolnienie bo w pracy jestem póki co sama i muszę otwierać i zamykać bramę a ona strasznie ciężka i lata na wszystkie strony 🥺
A u mnie odwrotnie mój narzeczony by już wszystkim powiedział a ja chce poczekać... 🙄 Na zwolnieniu jestem od testu pozytywnego że względu na straty No i robię zastrzyki więc lekarz stwierdził że żaden stres i praca teraz mi nie potrzebne😊

A u mnie odwrotnie mój narzeczony by już wszystkim powiedział a ja chce poczekać... 🙄 Na zwolnieniu jestem od testu pozytywnego że względu na straty No i robię zastrzyki więc lekarz stwierdził że żaden stres i praca teraz mi nie potrzebne😊
Też muszę o to poprosić lekarza bo stres w pracy jednak mi towarzyszy. A teraz maluszek jest najważniejszy 😍😍

reklama
Do góry