niunia2324
Fanka BB :)
Bo ja miałam jeszcze pozostałości po ciąży z synemO kurcze, to szybciutko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bo ja miałam jeszcze pozostałości po ciąży z synemO kurcze, to szybciutko
Wlasnie mówią że w drugiej ciąży szybko widać brzuch. Moja siostra 4 miesiąc i też już ma spory brzuchBo ja miałam jeszcze pozostałości po ciąży z synem
Też tam mam, jak wstanę to taka kuleczka tylko to moja 1 ciążaBombelkowanie czuję
Dziewczyny, wywaliło mi już taką piłeczkę, ze wyglądam jak w 4 m.c
Moja kotka to samoMnie tylko czasem kłuje to z jednej to z drugiej strony. Tak poza tym ani mdłości, ani tkliwości piersi, jedynie jeszcze częste sikanie, ale jak widzę tutaj dotyczy to chyba wszystkich . W sumie w żadnej ciąży nie miałam mdłości, raczej apetyt mi wzrasta .
Oho, a do tego wszystkiego mam kotkę w rui .
Dokładnie u mnie o 2 plus o 6 rano tyle dobrego że śpię do 9To przybijam 5! Pobudka mniej więcej między 2, a 4 obowiązkowa
Dziewczyny, mam jakieś częściowe wyniki dzisiejszych badań i trochę jestem zaniepokojona bo już jakieś straszne rzeczy w necie przeczytałam
Mam wyniki
CMV IgG 206
CMV IgM niereaktywny
Ktoś ma jakąś większą wiedzę w tym temacie?
[/QUOTE Przeciwciała w klasie IgG świadczą o przebyciu zakażenia. Natomiast obecność przeciwciał w klasie IgM we krwi świadczy o aktualnie toczącym się procesie chorobowym także spokojnie
Ja mam pieska , suczkę . I to zadziwiające jakie zwierzęta są mądre . Zanim ja wiedziałam , że jestem w ciąży ona już to chyba wyczuła . Nie odpuszczała mnie na krok , chodzi za mną dosłownie wszędzie ,mimo ze wcześniej średnia ją obchodziłam .Mnie tylko czasem kłuje to z jednej to z drugiej strony. Tak poza tym ani mdłości, ani tkliwości piersi, jedynie jeszcze częste sikanie, ale jak widzę tutaj dotyczy to chyba wszystkich . W sumie w żadnej ciąży nie miałam mdłości, raczej apetyt mi wzrasta .
Oho, a do tego wszystkiego mam kotkę w rui .
Trzymam kciuki z całych sił aby zdarzył się cudDziewczyny, ja niestety sie z Wami żegnam. Po dzisiejszwj wizycie w macicy wielkk krwiak zachodzący na pęcherzyk ciążowy, defoemujący go. Na wcześniejszym USG nie było widać krwiaka, zarodek z serduszkiem tak. Dziś widać jedynie krwiaka i wielki pęcherzyk. Zarodka i akcji serca brak. Lekar mowi, ze cuda się zdarzają i jest szansa, że zarodek zakrywa krwiak, ale to raczej kwestie "cuda".
Życzę Wam zdrowych Ciąż. Ja szykuje sie na kolejne poronienie, za tydzień wizyta. Lekarz podejmie dalsze kroki.