Klaudeczka94
Fanka BB :)
A czy czujecie takie jakby łaskotanie w podbrzuszu ? Ja tak mam , a że prace mam siedząca to nie mogę w miejscu usiedzieć i cały czas zmieniam pozycje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O tak, to moja zmora w ostatniej ciążyDziewczyny, dopadło mnie teraz sikanie co 15 minut
Kurcze ja popołudniu, tyle czekaniaja dziewczyny dziś 7+1 i też wizyta w poniedziałek! na 11:40! czekamy razem!
Niestety u mnie tylko dyskomfort i kłucie... ale podobno tak ma byćA czy czujecie takie jakby łaskotanie w podbrzuszu ? Ja tak mam , a że prace mam siedząca to nie mogę w miejscu usiedzieć i cały czas zmieniam pozycje
Bombelkowanie czujęA czy czujecie takie jakby łaskotanie w podbrzuszu ? Ja tak mam , a że prace mam siedząca to nie mogę w miejscu usiedzieć i cały czas zmieniam pozycje
Mnie tylko czasem kłuje to z jednej to z drugiej strony. Tak poza tym ani mdłości, ani tkliwości piersi, jedynie jeszcze częste sikanie, ale jak widzę tutaj dotyczy to chyba wszystkich . W sumie w żadnej ciąży nie miałam mdłości, raczej apetyt mi wzrasta .A czy czujecie takie jakby łaskotanie w podbrzuszu ? Ja tak mam , a że prace mam siedząca to nie mogę w miejscu usiedzieć i cały czas zmieniam pozycje
Zazdro .Bombelkowanie czuję
Dziewczyny, wywaliło mi już taką piłeczkę, ze wyglądam jak w 4 m.c
A który tydzień u ciebie?Bombelkowanie czuję
Dziewczyny, wywaliło mi już taką piłeczkę, ze wyglądam jak w 4 m.c
Nie . W pierwszej puste jajo w drugiej nie brałam ciąża obumarła , zrobiłam wszystkie badania , zaczęłam brać leki 3 również puste jajoPrzy wcześniejszych ciazach też brałaś leki?