To co ile mają być, żeby do szpitala jechać?Dziewczyny u mnie się zaczęło co 15 min skurcze właśnie wróciłam od położnej mam lezec w wannie i czekać na częstsze skurcze, powiedziała że moje skurcze należą do zadkich nietypowych bo czuje parcie mocne. Dam znać co dalej
reklama
MamaMalina30
Fanka BB :)
Miałam wziąść kąpiel w domu, potem miałam po kąpieli po jakiejś godzinie co 5 min i jestem od 17 w szpitalu leżę po ktg rozwarcia 2 cm i zobaczymy co będzieTo co ile mają być, żeby do szpitala jechać?
Obyś nie męczyła się długoMiałam wziąść kąpiel w domu, potem miałam po kąpieli po jakiejś godzinie co 5 min i jestem od 17 w szpitalu leżę po ktg rozwarcia 2 cm i zobaczymy co będzie
To jak ja mam 45min do szpitala to nie wiem do jakiej częstotliwości skurczów mam czekać
MamaMalina30
No mam nadzieje skurcze są do wytrzymania, jak tak daleko to ja bym się nie cackała mi tu powiedzieli ze jak są regularnie co 10 min to już można przyjechać, wygonić Cię nie wygonią bo zrobić badania musząObyś nie męczyła się długo
To jak ja mam 45min do szpitala to nie wiem do jakiej częstotliwości skurczów mam czekać
RissRose
Ooo to masz termin w ten dzień co ja ale teraz jak byłam na dwóch wizytach to wyszła ciąża starsza o 10 dni wiec juz sama nie wiem kiedy będę rodzicU nas też już praktycznie wszystko gotowe walizka spakowana więc tylko czekać termin mam na 23 września jeszcze pokoik sobie w między czasie "dopieszczamy" jakieś dekoracyjne rzeczy ciuszki poprawne i poprasowane
RissRose
Ja dziś w nocy dostałam skurczów ale w łydce... 4 razy! No masakra pierwszy raz w życiu tak, aż mi stopę wygięło i nie mogłam jej wykręcić do naturalnej pozycji, tez Was tak łapią często? Biorę magnez eh... kawy chyba z miesiąc nie wypije, bo ponoc magnez wypłukuje, teraz siedzę, boje się kłaść, że znowu dostane skurczu
Ja taką pobudkę miałam dziś o 5:54 tak mnie złapało w łydce, że się zerwałam z krzykiem... Do teraz pobolewa jak nogą ruszam.Ja dziś w nocy dostałam skurczów ale w łydce... 4 razy! No masakra pierwszy raz w życiu tak, aż mi stopę wygięło i nie mogłam jej wykręcić do naturalnej pozycji, tez Was tak łapią często? Biorę magnez eh... kawy chyba z miesiąc nie wypije, bo ponoc magnez wypłukuje, teraz siedzę, boje się kłaść, że znowu dostane skurczu
@MamaMalina30 ,mam nadzieję, że już maluszek jest na świecie
MamaMalina30
No kurcze jeszcze nie skurcze mam regularne coraz fajniejsze ale oddechem idzie je uspokoić albo sobie tak wkręciłam, o 3 dali morfine, co godzinę położna mnie badala. Po tym zastrzyku czułam się o tyle lepiej że przysypiałam między skurczami.... Czekam dzielnie chybaJa taką pobudkę miałam dziś o 5:54 tak mnie złapało w łydce, że się zerwałam z krzykiem... Do teraz pobolewa jak nogą ruszam.
@MamaMalina30 ,mam nadzieję, że już maluszek jest na świecie
Paula1996
Zaciekawiona BB
Taak to chyba standard trzeba brać magnez i przetrwaćJa dziś w nocy dostałam skurczów ale w łydce... 4 razy! No masakra pierwszy raz w życiu tak, aż mi stopę wygięło i nie mogłam jej wykręcić do naturalnej pozycji, tez Was tak łapią często? Biorę magnez eh... kawy chyba z miesiąc nie wypije, bo ponoc magnez wypłukuje, teraz siedzę, boje się kłaść, że znowu dostane skurczu
reklama