Gratulacje Jak poród do przeżycia? przepraszam za bezpośredniość ale niedługo nas to czeka, a przy pierwszym dziecku niewiadomo czego się spodziewać, jak się zacznie i tak dalejJa sie chcialam pochwalic ze urodzilam dokladnie w 39tyg i mam sierpniowa corke Powodzenia dziewczyny!
reklama
Oli55
Fanka BB :)
GratulujęJa sie chcialam pochwalic ze urodzilam dokladnie w 39tyg i mam sierpniowa corke Powodzenia dziewczyny!
Magdalena9090
Zaangażowana w BB
gratulacje ❤❤❤ dużo zdrówka dla wasJa sie chcialam pochwalic ze urodzilam dokladnie w 39tyg i mam sierpniowa corke Powodzenia dziewczyny!
Paulina 1980
Gratuluję. Ja też już w szpitalu 39+2. Zobaczymy jak się rozwinie. Ze względu na wiek I nadciśnienie. Może będą wywoływaćJa sie chcialam pochwalic ze urodzilam dokladnie w 39tyg i mam sierpniowa corke Powodzenia dziewczyny!
MamaMalina30
Tez nie potrafię się już ułożyć .. mały się wierci niesamowicie tak ze ciagle mi niewygodnie. Mogłoby się już zacząć …
Nie wiem jak u Was ale u mnie za oknem „bajeczna” jesienna aura
No to gratulacje, ja wchodząc tutaj to często z myślą,..... O hooo może już któraś urodziła zdrówka życzęJa sie chcialam pochwalic ze urodzilam dokladnie w 39tyg i mam sierpniowa corke Powodzenia dziewczyny!
MamaMalina30
Jak znajdziesz chwilkę opowiedz co nieco, bo wiele z nas czeka to pierwszy razJa sie chcialam pochwalic ze urodzilam dokladnie w 39tyg i mam sierpniowa corke Powodzenia dziewczyny!
rozowyprosiaczek
Początkująca w BB
Wody mi nagle odeszly pozni wieczorem
Po 30min skurcze sie zaczely i po 13h urodzilam.
Chcialak miec zastrzyk znieczulajacy ale niestety nie zadzialal. Chcieli dac drugi ale za pozno juz bylo bo rozwarta bylam na 10cm
Chcialak miec zastrzyk znieczulajacy ale niestety nie zadzialal. Chcieli dac drugi ale za pozno juz bylo bo rozwarta bylam na 10cm
Karola3030
Początkująca w BB
Gratuluję. Już masz to za sobą... Trzymajcie się cieplutkoWody mi nagle odeszly pozni wieczorem
Jak tam mamusie, wyprawka już gotowa? To już ten nasz miesiąc
U mnie łóżeczko wczoraj stanęło, tatuś się nadenerwował, bo oczywiście dziurki krzywo nawiercone i śruby nie pasowały przewijak na łóżeczko też ma nóżki do przewiercenia, bo nie chce wejść ale wszystko do ogarnięcia A jak u Was? Poprane? Poprasowane? Torby spakowane?
U mnie łóżeczko wczoraj stanęło, tatuś się nadenerwował, bo oczywiście dziurki krzywo nawiercone i śruby nie pasowały przewijak na łóżeczko też ma nóżki do przewiercenia, bo nie chce wejść ale wszystko do ogarnięcia A jak u Was? Poprane? Poprasowane? Torby spakowane?
reklama
MamaMalina30
Hej u nas Tatuś w zeszłym miesiącu skończył remont pokoju także wszystko już czeka, tylko codziennie tam wchodzę i jak stuknięta przekładam ubranka, włączam karuzelke nad łóżeczkiem ten pokoik to tak naprawdę spełnienie moich marzeń torba czeka juz tez.Jak tam mamusie, wyprawka już gotowa? To już ten nasz miesiąc