reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
Tez nie potrafię się już ułożyć .. mały się wierci niesamowicie tak ze ciagle mi niewygodnie. Mogłoby się już zacząć … 🙄

Nie wiem jak u Was ale u mnie za oknem „bajeczna” jesienna aura 😒😄

Ja sie chcialam pochwalic ze urodzilam dokladnie w 39tyg i mam sierpniowa corke ☺️ Powodzenia dziewczyny!
No to gratulacje, ja wchodząc tutaj to często z myślą,..... O hooo może już któraś urodziła :) zdrówka życzę 😘

Jak tam mamusie, wyprawka już gotowa? To już ten nasz miesiąc 🥰
U mnie łóżeczko wczoraj stanęło, tatuś się nadenerwował, bo oczywiście dziurki krzywo nawiercone i śruby nie pasowały 😬 przewijak na łóżeczko też ma nóżki do przewiercenia, bo nie chce wejść 🙈 ale wszystko do ogarnięcia 😉👍 A jak u Was? Poprane? Poprasowane? Torby spakowane? 😁

reklama
Jak tam mamusie, wyprawka już gotowa? To już ten nasz miesiąc 🥰
U mnie łóżeczko wczoraj stanęło, tatuś się nadenerwował, bo oczywiście dziurki krzywo nawiercone i śruby nie pasowały 😬 przewijak na łóżeczko też ma nóżki do przewiercenia, bo nie chce wejść 🙈 ale wszystko do ogarnięcia 😉👍 A jak u Was? Poprane? Poprasowane? Torby spakowane? 😁
Hej u nas Tatuś w zeszłym miesiącu skończył remont pokoju także wszystko już czeka, tylko codziennie tam wchodzę i jak stuknięta przekładam ubranka, włączam karuzelke nad łóżeczkiem 😂ten pokoik to tak naprawdę spełnienie moich marzeń 🙂 torba czeka juz tez.

Do góry