Dzisiaj nie wychodziłam z domu bo 14 stopni i leje ale upiekłam chleb i szarlotkę. Tyle z mojej aktywności heh ..Ale co leżysz dużo czy jesteś aktywna ?
U mnie też jest aktywny maly
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzisiaj nie wychodziłam z domu bo 14 stopni i leje ale upiekłam chleb i szarlotkę. Tyle z mojej aktywności heh ..Ale co leżysz dużo czy jesteś aktywna ?
U mnie też jest aktywny maly
Mnie też dziś naszło coś o owiniętej pępowinie....echJa dziś wyszłam ze szpitala ogolnie to nie był szpital w którym chce rodzic ale był bliżej mojego miejsca zamieszkania. Teściowa mnie nastraszyła ze mam jechać do tego w którym chce rodzic i coś nasciemniac ze mnie boli czy coś byle do porodu mnie potrzymali albo cesarkę zrobili bo dziecko owinięty pepowina i jeszcze niedotlenione będzie tak mi gada że sama zaczynam w to wierzyć...
U mnie 39+1 6 września mam termin jeśli do tego dnia nie urodze to tak samo mam się stawić na Ktg A później na wywolanieByłam u lekarza m Nic się jeszcze nie zapowiada 39+3 . Skierowanie już do szpitala że względu na wiek I nadciśnienie. Będą mi wywoływać najpierw balonik a później oksytotycyna .....
Wyobrażałam sobie inaczej najgorzej leżeć i czekać w szpitalu.....
Gratulacje! To Twoje pierwsze? Opowiadaj jak było, jak się macie?Ja sie chcialam pochwalic ze urodzilam dokladnie w 39tyg i mam sierpniowa corke Powodzenia dziewczyny!