U mnie w szpitalu jest depozyt, zabierają tam puste walizki, kurtki, wyjściowe buty,z fotelikiem myślę też nie byłoby problemu. Może i w Twoim tak jest?Hej. Czy któraś z was się orientuje czy na izbę przyjęć mogę zabrać odrazu fotelik? Mam problem ponieważ nie będzie miał mi kto podrzucić fotelika do szpitala w dniu wypisu.... Bardzo mnie to martwi...
reklama
Ada2417
Fanka BB :)
Też bym zadzwoniła bo na dodatek z tego co pamiętam to chcesz poprawić gdzieś w innym salonie więc kolejne koszty nic nie szkodzi wyrazić swoją opinię i powiedzieć jej że jesteś niezadowolona, babka też myślę na przyszłość będzie wiedzieć czego nie robić
Paulina 1980
Już po wizycie. Ktg długo mi robili bo dzidzia spala i ja budzili. Po badaniu lekarz stwierdził że jest ok. 38+4 waga 2960 . Jeszcze się nie zapowiada....
Oli55
Kto u ginekolog? Bo moja nierobi wogoleJuż po wizycie. Ktg długo mi robili bo dzidzia spala i ja budzili. Po badaniu lekarz stwierdził że jest ok. 38+4 waga 2960 . Jeszcze się nie zapowiada....
Paulina 1980
Tak w przychodni miałam przed wizytą u lekarza
MamaMalina30
Moja też nie robi, ciąża zdrowa więc się nie należy, dopiero w szpitalu jak pojadę to doczekam się pierwszego ktg, wkurzające to jest ale na stronie nfz faktycznie tak piszą. Jedyna ulga ze raz w tygodniu mam położnaKto u ginekolog? Bo moja nierobi wogole
W sensie, że przed porodem przyjeżdża? Ja u siebie pytałam to zdziwione były, że pytam o wizyty przed, bo one po narodzinach zawsze przyjeżdżająJedyna ulga ze raz w tygodniu mam położna
MamaMalina30
Nie no ja chodzę gdzieś od 25 tygodnia do położnej na początku co dwa tyg a od 30 tg co tydzień. Po porodzie też będzie przychodziła. No to widzisz poczytaj sobie ze takie wizyty sajak najbardziej wskazane i się zwyczajnie należą ja i tak mojej położnej idę na rękę bo ja do niej jadę bo to tylko 3 km odemnie ale ogólnie to ona powinna przyjeżdżać ważyć, pytac o samopoczucie, słuchać serduszka tak wygląda każda wizytaW sensie, że przed porodem przyjeżdża? Ja u siebie pytałam to zdziwione były, że pytam o wizyty przed, bo one po narodzinach zawsze przyjeżdżają
reklama
Paulina 1980
U mnie ktg robi położna w przychodni ginekologicznej, a następnie idę do gabinetu lekarza.
Teraz mam za tydzień następne ktg
38+4 i waga niecałe 3 kg - chyba trochę mało.
Teraz mam za tydzień następne ktg
38+4 i waga niecałe 3 kg - chyba trochę mało.