reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

Hej. Czy któraś z was się orientuje czy na izbę przyjęć mogę zabrać odrazu fotelik? Mam problem ponieważ nie będzie miał mi kto podrzucić fotelika do szpitala w dniu wypisu.... Bardzo mnie to martwi...
U mnie w szpitalu jest depozyt, zabierają tam puste walizki, kurtki, wyjściowe buty,z fotelikiem myślę też nie byłoby problemu. Może i w Twoim tak jest?

reklama
Też bym zadzwoniła bo na dodatek z tego co pamiętam to chcesz poprawić gdzieś w innym salonie więc kolejne koszty 🤨 nic nie szkodzi wyrazić swoją opinię i powiedzieć jej że jesteś niezadowolona, babka też myślę na przyszłość będzie wiedzieć czego nie robić 🤔😗

Już po wizycie. Ktg długo mi robili bo dzidzia spala i ja budzili. Po badaniu lekarz stwierdził że jest ok. 38+4 waga 2960 . Jeszcze się nie zapowiada....

Ja też dopiero teraz w szpitalu w 35tc miałam pierwszy raz ktg. W gabinecie to bym się nie doczekała, mimo że prywatnie. A tak codziennie przez 4 dni o 7 rano wszystko skontrolowane, wiadomo przynajmniej, że wszystko ok 👍

W sensie, że przed porodem przyjeżdża? Ja u siebie pytałam to zdziwione były, że pytam o wizyty przed, bo one po narodzinach zawsze przyjeżdżają 🤔
Nie no ja chodzę gdzieś od 25 tygodnia do położnej na początku co dwa tyg a od 30 tg co tydzień. Po porodzie też będzie przychodziła. No to widzisz poczytaj sobie ze takie wizyty sajak najbardziej wskazane i się zwyczajnie należą ja i tak mojej położnej idę na rękę bo ja do niej jadę bo to tylko 3 km odemnie ale ogólnie to ona powinna przyjeżdżać ważyć, pytac o samopoczucie, słuchać serduszka tak wygląda każda wizyta

reklama
U mnie ktg robi położna w przychodni ginekologicznej, a następnie idę do gabinetu lekarza.
Teraz mam za tydzień następne ktg
38+4 i waga niecałe 3 kg - chyba trochę mało.

Do góry