reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

6 lat temu chodziłam na NFZ i miałam robione kilka razy pod koniec ciąży teraz chodzę prywatnie do innej ginekolog I ona nierobi.. A dziś się dziwnie czuje mam grypa żołądkowa czyli wymioty mocny bol żołądka do tego mały bardzo mało się ruszabi mam te nieregularne skurcze ale lekkie i myślę czy by do szpitala na ktg nie jechać ale czasami powiedzą że wymyślam czy histeryzuje..

reklama
6 lat temu chodziłam na NFZ i miałam robione kilka razy pod koniec ciąży teraz chodzę prywatnie do innej ginekolog I ona nierobi.. A dziś się dziwnie czuje mam grypa żołądkowa czyli wymioty mocny bol żołądka do tego mały bardzo mało się ruszabi mam te nieregularne skurcze ale lekkie i myślę czy by do szpitala na ktg nie jechać ale czasami powiedzą że wymyślam czy histeryzuje..
Ja bym pojechała i się nie przejmowała co sobie myślą, sama czekam na ten moment już ledwo co robię w domu to czuje się okropnie boli przy chwili chodzenia ale to położna mówiła mi że mała mi naciska główka i kazała liczyć częstotliwość skurczy póki co trzy raz w nocy były nic więcej, czekam

Dziś rano poleciało mi trochę przezroczystej wydzieliny..., kurcze przypanikowalam.
Wczoraj lekarz po badaniu ginekologicznym i usg mówił, że jeszcze nic się zapowiada....

I jestem w szpitalu wczoraj były momenty że przez prawie 2 godz mały wogole się nie ruszał dziś rano mały nadal słabo się ruszał zawsze kopał wywijał . Do tego ciemny mocz jakby czerwony więc przyjechałam do szpitala zrobili ktg nie było źle ale coś tam delikatnie im niepasowany i powiedzieli że moja decyzja czy zostaje i zostałam na obserwacji zrobią badania usg niebede się martwić w domu

I jestem w szpitalu wczoraj były momenty że przez prawie 2 godz mały wogole się nie ruszał dziś rano mały nadal słabo się ruszał zawsze kopał wywijał . Do tego ciemny mocz jakby czerwony więc przyjechałam do szpitala zrobili ktg nie było źle ale coś tam delikatnie im niepasowany i powiedzieli że moja decyzja czy zostaje i zostałam na obserwacji zrobią badania usg niebede się martwić w domu
No i bardzo dobrze będziesz spokojniejsza po badaniach ja tam jestem tego zdania że wszystkie badania należą Sie ze tak powiem jak psu buda.... Będzie dobrze

reklama
Do góry