reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
Hej dziewczyny 😊 jak tam samopoczucie? Jutro idę na wizytę do gin to będzie 33+2 , ciekawe czego się nowego dowiem, jak narazie za mną 11 tygodni leżenia (skracająca się szyjka, cukrzyca i polip). Ostatnio ruchy młodego coraz bardziej intensywne i takie bardziej wypinania się niż kopniaki, tez tak macie?

Hej dziewczyny 😊 jak tam samopoczucie? Jutro idę na wizytę do gin to będzie 33+2 , ciekawe czego się nowego dowiem, jak narazie za mną 11 tygodni leżenia (skracająca się szyjka, cukrzyca i polip). Ostatnio ruchy młodego coraz bardziej intensywne i takie bardziej wypinania się niż kopniaki, tez tak macie?
U mnie dziś tez dokładnie 33t2d, moja mała rusza się non stop, wypina, przelewa, przeciąga, rozciąga… trochę w nocy się wycisza

U nas zabawa na całego :) 34 tydz sie zaczyna. Mloda wypina sie z jednej strony i nie lubi jazdy samochodem bo wtedy najwięcej szaleje. Czesto tez czkawke ma chyba bo takie stale pukniecia sa w dole brzucha :p na szczescie wieczorami spi i jest spokojnie :) i kopniaki po zebrach tez się zdążą 😋

U mnie 34 tc. Dziś miałam wizytę i wszystko ok. Pobrala mi gbs i zlecila więcej badań ktore będą potrzebne do porodu. Mala już jest główką w dół. U lekarki tak się tlukla że trzymałam się za brzuch. Moja ginekolog mowila żeby unikac trzymania się za brzuch i masowanie go bo to podobno może pobudzać macicę. Byłam w szoku. Czy wasze dzidzie też tak naciskaja na pęcherz jak stoicie?

Hej u nas równo 35+0 też mam jutro wizytę, mała się rozpycha i często ma czkawkę nawet po kilka minut 🙂a z samopoczuciem to wolę się nie rozpisywać bo tak jak przez całą ciąże czułam się w miarę tak teraz są częste momenty załamki 😑🐻już nie dużo zostało do porodu

U mnie 34 tc. Dziś miałam wizytę i wszystko ok. Pobrala mi gbs i zlecila więcej badań ktore będą potrzebne do porodu. Mala już jest główką w dół. U lekarki tak się tlukla że trzymałam się za brzuch. Moja ginekolog mowila żeby unikac trzymania się za brzuch i masowanie go bo to podobno może pobudzać macicę. Byłam w szoku. Czy wasze dzidzie też tak naciskaja na pęcherz jak stoicie?
Mi to samo moja gin mówiła że nie można brzucha dotykać i głaskać

reklama
U mnie tak samo skracajaca sie szyjka, pessar, i cukrzyca no i leżenie..u mnie z ruchami to.roznie jednego dnia wiecej, drugiego mniej, ale najczesciej i najwiecej wlasnie wypinanie..i ten sam tc..

Do góry