Oli55
Fanka BB :)
Niewiem nie miałam tyle lat temu nawet o tym nie wiedziałama te motylki antywstrzasowe sie przydają?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niewiem nie miałam tyle lat temu nawet o tym nie wiedziałama te motylki antywstrzasowe sie przydają?
Laktator fajna sprawa też muszę jakiś kupić w rozsądnej cenie niekazdemu się przydaje moja znajoma w ogóle niekorzystala a inna tylko laktator nie mogła karmić piersią coś tam było nie tak i ponad rok odciągała. Ja syna krótko karmiłam raz odciągałam raz nie i pokarm zanikł ginekolog mówiła że przez laktator ale wątpię jak pisałam wyżej znajoma odciągała i byli okA laktator muszę mieć? Jeśli tak, to możecie polecić jakiś przyzwoity, ale nie za setki zł?
No to super ja jutro mam wizytę, mam nadzieje że szyjka się nie skróciła i wszystko będzie dobrzeHej Dziewczyny, my po wizycie, szyjka na szczęście nic się nie skróciła od poprzedniej wizyty mimo normalnej aktywności i współżycia także się cieszymy, reszta spraw całkowicie w normie, mała waży 811g wiec książkowo
do przemywania oczek np lub do noskaA ja mam takie pytanie, co kupić dla maluszka z apteki? Jakiś specyfik do pępuszka, jaki? Maść Alantan w razie jakichś problemów ze skórą i co jeszcze? Słyszałam o ampułkach z solą fizjologiczną, ale szczerze to nie wiem po co