reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

Dziewczyny z 25tc obecnie, jak u Was z ruchami Maleństwa? Moja od kilku dni przybrała taka pozycje ze czuje ją non stop na wysokości wzgórka łonowego, a jak leżę na boku to mam wrażenie ze i w pachwinie… 😳 tesknie za kopniakami w okolicy pępka 🤪

reklama
Dziewczyny z 25tc obecnie, jak u Was z ruchami Maleństwa? Moja od kilku dni przybrała taka pozycje ze czuje ją non stop na wysokości wzgórka łonowego, a jak leżę na boku to mam wrażenie ze i w pachwinie… 😳 tesknie za kopniakami w okolicy pępka 🤪
moja ostatnio bardzo delikatnie kopie i czuje ja wszędzie a najwięcej po prawej stronie kolo pępka.

U nas między pępkiem a wzgórkiem przeważnie bo jest nisko ułożona ale ostatnio wywędrowała całkiem na lewy bok na chwile 😀 wlasnie teraz w okolicy pępka szaleje :) i powiem wam ze od kilku dni praktycznie cale dnie szaleje ale w pozytywnym znaczeniu bo takie delikatne kopniaczki i bulgotanie czuć i widać czasem na brzuchu te ruchy. U nas zaczynamy 26 tydz :)

U nas między pępkiem a wzgórkiem przeważnie bo jest nisko ułożona ale ostatnio wywędrowała całkiem na lewy bok na chwile 😀 wlasnie teraz w okolicy pępka szaleje :) i powiem wam ze od kilku dni praktycznie cale dnie szaleje ale w pozytywnym znaczeniu bo takie delikatne kopniaczki i bulgotanie czuć i widać czasem na brzuchu te ruchy. U nas zaczynamy 26 tydz :)
U mnie właśnie od dawna widać na brzuchu, że sama jestem w szoku. W pierwszej ciąży to takie falowanie było dopiero gdzieś tam w okolicy 30 tyg jak już tak mało miejsca miał synek, a tutaj właściwie od 20go tygodnia już cały brzuch "chodzi" 🙈

U mnie 28 Tc poczateczek malutka coraz lepiej fika widać bardzo 😍to naprawdę jest niesamowite 🙂leżąc momentami boli pod zebrami aż 😛zdecydowanie okolice pępka to jej tereny

U mnie 28 Tc poczateczek malutka coraz lepiej fika widać bardzo 😍to naprawdę jest niesamowite 🙂leżąc momentami boli pod zebrami aż 😛zdecydowanie okolice pępka to jej tereny
Jejku u mnie już 4 dzień w jednej pozycji i tańcuje sobie niziutko pod wzgórkiem i w pachwinach 🙈 za tydzień mam lekarza mam nadzieje ze przez te ruchy nisko nie uciska mi na szyjkę mocno i wszystko jest ok

Hej,
Rowniez mam wrzesniowy termin :) jutro zaczynam 26t. Od tygodnia zalozony szew szyjkowy, bo skracala sie szyjka. Są tu przyszle mamy ze szwem :) jak u was pierwsze tygodnie po zalozeniu szwu? Ja to jeszcze jestem na etapie paniki o wszystko

reklama
Do góry