Kasia9611
Początkująca w BB
Ja bioręDziewczyny a czy może któraś z Was ma niedoczynnosc tarczycy i zażywa np. Euthyrox?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja bioręDziewczyny a czy może któraś z Was ma niedoczynnosc tarczycy i zażywa np. Euthyrox?
Ja biorę naprzemiennie dawkę 75 i 50. Dzisiaj pierwszy raz zdarzyło mi się pomylić dawkę i zazylam dwa dni z rzedu po 50 jak myślisz może to zaszkodzić ciąży?Ja biorę
Myśle że nie, chociaż ja biorę cały czas stałą dawkę 37,5, ostatnio wzięłam tylko 25 i nic się nie działo. Ważne aby się nie zdarzało częściej.Ja biorę naprzemiennie dawkę 75 i 50. Dzisiaj pierwszy raz zdarzyło mi się pomylić dawkę i zazylam dwa dni z rzedu po 50 jak myślisz może to zaszkodzić ciąży?
Dzięki za odpowiedz mam taką nadzieję, że nie zaszkodziMyśle że nie, chociaż ja biorę cały czas stałą dawkę 37,5, ostatnio wzięłam tylko 25 i nic się nie działo. Ważne aby się nie zdarzało częściej.
Ja spie na brzuchu. Znaczy tak ze jedna noge mam w gorze. Najwygodniej mi tak i cialo by dalo jakis sygnal jakby bylo nie tak. W 1 ciąży do 5 miesiaca tak spalam potem brzuch przeszkadzal. Soi tez na bokach a na plecach nie moge bo mnie wtedy w dole boli cos.Dziewczyny a w jakiej pozycji śpicie? Ja wyczytałam, ze najlepiej na lewym boku ale wiadomo jak to w nocy człowiek nieświadomie się przekręca i często w nocy potrafię przebudzić się spiąć faktycznie na lewym boku ale trochę na brzuchu i obawiam się, ze dziecku coś się stanie [emoji17]
U mnie tez jest na tylnej ścianie i lekarz mówił że jest ok. I że nie mam się czym martwic..Hej dzis byłam u lekarza z dzieckiem wszystko w porzadku zdrowe żywe mocno sie rusza i natak 100 % chlopczyk wagowo jest bardzo duze miesci sie w normie ale ma prawie 260 g jedyne co mnie martwi to lozysko na scianie tylniej i zakrywa ujscie wewnetrzne moze to powodowac krwawienia itp narazie niemialam nic takiego ale mnie to matrwi a jak u was z tym lozyskiem ?
Tylko to zalezy czy zakrywa ujscie czy niecodziennie u mnie zakrywa a to juz gorzejU mnie tez jest na tylnej ścianie i lekarz mówił że jest ok. I że nie mam się czym martwic..