Dziś mi lekarz mówił, że pierworodki pierwsze ruch dziecka zaczynają odczuwać ok 20tcHeej ja również się witam, my mamy termin na 23 września
To moja pierwsza ciąża i się zastanawiam kiedy poczuje jakieś ruchy dziecka
A mam pytanie do Was od razu bo od dwóch dni pojawiła mi się lekko żółta wydzielina z pochwy, wodnista i bezwonna i nie wiem czy to coś niepokojącego, miałyście tak?
reklama
PaulinaMalina91
Fanka BB :)
tez niekoniecznie bo ja np zaczelam odczuwać od około 18 tygodniaDziś mi lekarz mówił, że pierworodki pierwsze ruch dziecka zaczynają odczuwać ok 20tc
Oli55
Gratulacje ! Ja ide w poniedziałek do lekarza to bedzie 18 tydz moze siedlatego czegos dowiem na prenatalnych lekarz sugerowal chlopca ale totak byl dopiero 11 tydz ale wewnętrznie czuje ze to chlopiecMiałam dziś wizytę u lekarza. Na usg super było widać jak właśnie ssie kciuka i okazało się, że będzie chłopczyk Jak wasze bejbik, znacie już płeć?
Nie używałam, ja kupiłam sobie na początku ciąży w rossmanie krem z lirene, całkiem ładny zapach. Teraz czasami go używam ale więcej brzuch smaruje olejkiem ze słodkich migdałów
Oli55
To moja druga ciaza oprócz poronien wczesniejsza 6 lat temu i raz czuhe ruchy raz nie od 16 zaczelam teraz 17 tydz i wczoraj nie czulam dzis juz tak roznie to jesttez niekoniecznie bo ja np zaczelam odczuwać od około 18 tygodnia
MamaMalina30
Kochane Kobietki a powiedzcie mi proszę jak u was np z wysiłkiem, tzn wchodznie po schodach, obowiązki w domku typu gotowanie sprzątanie, ja obecnie zaczęłam 19 TC i powiem tak czuje się po tych zadaniach jakbym weszła na Mont everst naprawdę nie wiem czy to normalne bo to moja pierwsza Ciąża. Może któraś coś w tym temacie powiedzieć
Paula1996
Zaciekawiona BB
Miałam dziś wizytę u lekarza. Na usg super było widać jak właśnie ssie kciuka i okazało się, że będzie chłopczyk Jak wasze bejbik, znacie już płeć?
Nie używałam, ja kupiłam sobie na początku ciąży w rossmanie krem z lirene, całkiem ładny zapach. Teraz czasami go używam ale więcej brzuch smaruje olejkiem ze słodkich migdałów
U mnie między 12 a 13 tygodniem stwierdzili ze chłopczyk a potem za każdym razem się chował więc pewności nie mamMiałam dziś wizytę u lekarza. Na usg super było widać jak właśnie ssie kciuka i okazało się, że będzie chłopczyk Jak wasze bejbik, znacie już płeć?
Teraz będę miała wizytę 28 kwietnia i będzie to 19 tc więc miejmy nadzieję że się już coś potwierdzi
A wam się sprawdziła płeć która była podana na początku?
Ja używam kremu z rossmana z Musteli
Pewnie wszystko zależy od organizmutez niekoniecznie bo ja np zaczelam odczuwać od około 18 tygodnia
Ja dziś mam 16+6 i lekarz nie miał żadnych wątpliwości, mam nadzieję że już tak zostanie heheGratulacje ! Ja ide w poniedziałek do lekarza to bedzie 18 tydz moze siedlatego czegos dowiem na prenatalnych lekarz sugerowal chlopca ale totak byl dopiero 11 tydz ale wewnętrznie czuje ze to chlopiec
Masz już jakieś imiona?Gratulacje ! Ja ide w poniedziałek do lekarza to bedzie 18 tydz moze siedlatego czegos dowiem na prenatalnych lekarz sugerowal chlopca ale totak byl dopiero 11 tydz ale wewnętrznie czuje ze to chlopiec
Oli55
Oo to szybko sie dowiedzialas mały ładnie sie ustawić musial u meza w rodzinie nie ma dziewczynek takze raczej chłopiec mi to obojetnie mam synka 6 lat jest cudowny a co do imienia podobają sie kilka mi inne mężowi inne takie proste imiona np. Grześ , Szymon narazie mówimy do niego Tadziu gdzies we filmie bylo ale tak raczej nie nazwiemy A ty o jakich imionach myślisz ?Masz już jakieś imiona?
reklama
izis19
Zaciekawiona BB
Ja jestem w pierwszej ciąży, wcześniej brak poronieni czuje ruchy od ok 15 tygodniaDziś mi lekarz mówił, że pierworodki pierwsze ruch dziecka zaczynają odczuwać ok 20tc