reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrześniowe mamy 2021

Heej ja również się witam, my mamy termin na 23 września 😁
To moja pierwsza ciąża i się zastanawiam kiedy poczuje jakieś ruchy dziecka ❤️
A mam pytanie do Was od razu bo od dwóch dni pojawiła mi się lekko żółta wydzielina z pochwy, wodnista i bezwonna i nie wiem czy to coś niepokojącego, miałyście tak?
Dziś mi lekarz mówił, że pierworodki pierwsze ruch dziecka zaczynają odczuwać ok 20tc

reklama
Miałam dziś wizytę u lekarza. Na usg super było widać jak właśnie ssie kciuka i okazało się, że będzie chłopczyk 😁 Jak wasze bejbik, znacie już płeć?

Nie używałam, ja kupiłam sobie na początku ciąży w rossmanie krem z lirene, całkiem ładny zapach. Teraz czasami go używam ale więcej brzuch smaruje olejkiem ze słodkich migdałów
Gratulacje ! Ja ide w poniedziałek do lekarza to bedzie 18 tydz moze siedlatego czegos dowiem na prenatalnych lekarz sugerowal chlopca ale totak byl dopiero 11 tydz ale wewnętrznie czuje ze to chlopiec 😊

Kochane Kobietki a powiedzcie mi proszę jak u was np z wysiłkiem, tzn wchodznie po schodach, obowiązki w domku typu gotowanie sprzątanie, ja obecnie zaczęłam 19 TC i powiem tak czuje się po tych zadaniach jakbym weszła na Mont everst naprawdę nie wiem czy to normalne bo to moja pierwsza Ciąża. Może któraś coś w tym temacie powiedzieć

Miałam dziś wizytę u lekarza. Na usg super było widać jak właśnie ssie kciuka i okazało się, że będzie chłopczyk 😁 Jak wasze bejbik, znacie już płeć?

Nie używałam, ja kupiłam sobie na początku ciąży w rossmanie krem z lirene, całkiem ładny zapach. Teraz czasami go używam ale więcej brzuch smaruje olejkiem ze słodkich migdałów

U mnie między 12 a 13 tygodniem stwierdzili ze chłopczyk a potem za każdym razem się chował 🙈 więc pewności nie mam
Teraz będę miała wizytę 28 kwietnia i będzie to 19 tc więc miejmy nadzieję że się już coś potwierdzi ❤️
A wam się sprawdziła płeć która była podana na początku? :)

Ja używam kremu z rossmana z Musteli:)

tez niekoniecznie bo ja np zaczelam odczuwać od około 18 tygodnia 😊
Pewnie wszystko zależy od organizmu 😊
Gratulacje ! Ja ide w poniedziałek do lekarza to bedzie 18 tydz moze siedlatego czegos dowiem na prenatalnych lekarz sugerowal chlopca ale totak byl dopiero 11 tydz ale wewnętrznie czuje ze to chlopiec 😊
Ja dziś mam 16+6 i lekarz nie miał żadnych wątpliwości, mam nadzieję że już tak zostanie hehe

Masz już jakieś imiona? 😊
Oo to szybko sie dowiedzialas mały ładnie sie ustawić musial 😊 u meza w rodzinie nie ma dziewczynek takze raczej chłopiec mi to obojetnie mam synka 6 lat jest cudowny 😊 a co do imienia podobają sie kilka mi inne mężowi inne takie proste imiona np. Grześ , Szymon narazie mówimy do niego Tadziu gdzies we filmie bylo ale tak raczej nie nazwiemy 😛 A ty o jakich imionach myślisz ?

reklama
Do góry