ojej bardzo mi przykro słyszeć takie wieści trzymajcie się dzielnie! Może amniopunkcja wyjdzie dobrze i wszystko okaże się po prostu zwykłą pomyłką.
Pęcherz niestety jest na prawdę duży, bo ma jakieś 2 centymetry, a dzidzia 6,1cm
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ojej bardzo mi przykro słyszeć takie wieści trzymajcie się dzielnie! Może amniopunkcja wyjdzie dobrze i wszystko okaże się po prostu zwykłą pomyłką.
a mówili lekarze czy da się ten pęcherz wyleczyć? może jest możliwość jeszcze teraz lub zaraz po urodzeniu, Trzymam mocno za was kciuki!Pęcherz niestety jest na prawdę duży, bo ma jakieś 2 centymetry, a dzidzia 6,1cm
a mówili lekarze czy da się ten pęcherz wyleczyć? może jest możliwość jeszcze teraz lub zaraz po urodzeniu, Trzymam mocno za was kciuki!
Bardzo mi przykro ja sie boje prenatalnych...Próbowałam znaleźć konkretne informacje w necie, może ja nie umiem szukać, ale nic nie znalazłam. Na forach laski pisały, że ciąża do terminacji, że poroniły. Gdzieś mignęło mi, że niekiedy robią operację wewnatrzmaciczną, ale na ile to prawda to nie wiem..
Kwas foliowy jest bardzo ważny. Wiele kobiet na problem z jego przyswajaniem dlatego podobno lepiej przyjmować preparat, które ma metylowany czyli łatwiej przyswajalny kwas foliowy[emoji846]
nie wiem czy znasz, ale dodaj się do grupy na fb „badania w ciąży: USG Prenatalne, Genetyczne, Amniopunkcja, Pappa, Terminacja”Hej, przychodzę ze smutnym updatem z 2 badania prenatalnego
Niestety u maluszka stwierdzony pęcherz moczowy olbrzymi, przezierność karkowa również poza normą, lekarka nie mogła dzisiaj znaleźć kości nosowej.
Jestem przerażona
Skierowanie na amniopunkcję i konsultacje w Centrum Zdrowia Matki i Dziecka
Bardzo mi przykro . Ja jednak trzymam kciuki że może amniopunkcja wyjdzie w porządku i dzidziuś okaże się zdrowy.Hej, przychodzę ze smutnym updatem z 2 badania prenatalnego
Niestety u maluszka stwierdzony pęcherz moczowy olbrzymi, przezierność karkowa również poza normą, lekarka nie mogła dzisiaj znaleźć kości nosowej.
Jestem przerażona
Skierowanie na amniopunkcję i konsultacje w Centrum Zdrowia Matki i Dziecka